W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Actief voor FIFA Forward in Ivoorkust

Wij zijn hoofdleverancier van sport- en inrichtingsmaterialen voor de wereldwijde FIFA Forward kunstgras projecten die door Edel Grass gerealiseerd worden. Het doel van FIFA Forward is om de manier waarop we het voetbal wereldwijd ontwikkelen en ondersteunen te verbeteren, zodat de sport zijn potentieel in elk land kan bereiken en zodat iedereen die wil deelnemen dit zonder barrières kan doen.

Het meest recente project waarbij wij een rol van betekenis bij mochten spelen, vond plaats in Ivoorkust! In de hoofdstad Abidjan werd een nieuw kunstgrasveld geïnstalleerd dat voldoet aan alle wensen. Voor dit FIFA Forward project hebben wij het voetbalveld in het Stade Robert Champroux mogen voorzien van twee aluminium voetbaldoelen met spanstangen (kooimodel), modulaire dug-outs en hoekvlaggen. De modulaire dug-outs (met een lengte van 5 meter) zijn uitgerust met groene/witte A3-tribunestoelen. De installatie is uitgevoerd in opdracht van de Fédération Ivoirienne de Football.

Het Stade Robert Champroux is een multifunctioneel stadion in Marcory, een voorstad van Abidjan, Ivoorkust. Het stadion wordt meestal gebruikt voor voetbalwedstrijden; de voetbalclubs Jeunesse Club d’Abidjan, Stade d’Abidjan en Stella Club d’Adjamé maken gebruik van dit stadion. Het stadion, dat in 2007 gerenoveerd is, biedt plaats in 20.000 toeschouwers.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Nieuw FIFA-Forward project in Mongolië

Eind oktober vond er een officiële overdracht plaats tussen de Mongoolse voetbalfederatie (MFF) en Edel Grass, Preferred Producer voor FIFA. Afgelopen zomer bouwden…