W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Mobiele telescopische tribune voor Koggenhal

De Koggenhal

De oude houten tribunes in de Koggenhal te Koggenland zijn vervangen door de flexibele mobiele telescopische tribune. De tribunes kunnen in- en uitgeschoven worden en zijn ook nog eens in zijn geheel te verplaatsen. De tribunes bieden ieder plaats voor 26 personen en staan op de 1e verdieping van de sporthal.

Telescopische tribune

Mobiele telescopische tribunes  zijn speciaal ontwikkeld voor sportgebouwen met meerdere gebruikers waar flexibele inzetbaarheid gewenst is. De tribunes zijn gemakkelijk manueel  te bedienen. De mobiele telescopische tribunes zijn voorzien van een hefsysteem waardoor deze door twee personen op gemakkelijke wijze door de ruimte verplaatst kunnen worden. Onze mobiele telescopische voor 58 zitplaatsen bestaat uit 2 te koppelen elementen van 4 meter breed en onze mobiele telescopische voor 92 zitplaatsen bestaat uit 2 te koppelen elementen van 5 meter breed. De tribunes kunnen zowel individueel als gekoppeld gebruikt worden en uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om een tribune geheel naar wens te ontwikkelen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de telescopische tribune? Wij voorzien u graag van informatie. Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel