W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe kleedkamerinrichting voor KFC

In 2017 werden de leden van voetbalclub KFC (Kooger Football Club) opgeschrikt door het nieuws dat de complete tribune en daarmee ook de kleedkamers achter de tribune door brand waren verwoest. Een paar jaar later werd er begonnen aan de nieuwbouw van een tribune inclusief vier kleedkamers en een kleedruimte voor de scheidsrechters.

Wij mochten een rol van betekenis spelen bij de inrichting van de nieuwe kleedkamers. Voor kleedkamer 1 en 2 heeft de club gekozen voor wandbanken met tribunestoelen. Hier zijn 20 stuks CR4 tribunestoelen geleverd in de kleuren blauw en rood. Voor kleedkamer 3 en 4 is gekozen voor wandbanken met houten zitstroken. De kleedruimtes voor de scheidsrechters zijn voorzien van kleedkamerbanken met tribunestoelen en lockerkasten. De lockerkasten zijn voorzien van pincodeslot zodat de persoonlijke spullen te allen tijde netjes en veilig zijn opgeborgen.

Meer weten over kleedkamerinrichting?

Klik hier voor ons aanbod in kleedkamerinrichting! Voor vragen kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected].

Producten in dit artikel