W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe tribunestoelen voor sporthal de Geusselt

In opdracht van LAUDY Bouw & ontwikkelingen hebben we in sporthal de Geusselt in Maastricht onlangs ca. 400 nieuwe CR6 tribunestoelen met muurbeugel geleverd. De wandbeugels en stoelen zijn geplaatst door de monteurs van Sport Installatie Partners.

De sporthal verrijst aan de oostzijde van stadion de Geusselt van MVV en maakt deel uit van een totaalproject waar naast sporten zowel competitief als recreatief kunnen sporten. Maar breedtesport legt ook verbindingen met recreëren, onderwijs, wonen en gezondheid. De hal gaat plaats bieden aan diverse verenigingen, en wordt daarnaast geschikt gemaakt voor sporters met een beperking. De zaal is op te splitsen in drie aparte delen en krijgt een tribune voor 400 mensen. De oplevering staat gepland in mei 2017.

Op dit moment kent de Geusselt naast het voetbalstadion van MVV met meerdere voorzieningen een voor Nederlandse begrippen zeer modern zwembad, een uitgebreide hockey- en voetbalaccommodatie, een tennispark, een hotel, het United World College, een wandelpark en woningen. Daar komt in de naast toekomst de Groene Loper bij, als verbinding naar de landgoederenzone (recreatie), een boulodrome en nieuwe woningbouw.

De Geusselt wordt met deze hal en nieuwe uitbreidingen een gebied waar de hele dag sporten en bewegen mogelijk is. In de oude situatie werd voornamelijk in de avonduren in de hal en op de velden gesport. Maar met de extra voorzieningen in de nieuwe hal en in het zwembad, zoals het zorgbad, zal het nu ook overdag volop in gebruik zijn. Hiermee geven we een enorme impuls aan de sportbeoefening in Maastricht.