W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tribune LRC Leerdam voorzien van tribunestoelen met stoelreclame

LRC Leerdam begon eind 2018 met de renovatie van de tribune langs het hoofdveld. Binnen de vereniging leefde ook al enkele jaren de wens om de tribune te voorzien van tribunestoelen in de clubkleuren van LRC Leerdam. Hoewel er in het verleden meerdere pogingen waren gewaagd, is het de vereniging nu gelukt.

Vaak gooide het kostenplaatje roet in het eten waardoor de plannen werden uitgesteld. Eind 2019 begon de vereniging met de zoektocht om de initiële aanschaf te ondersteunen en die werd al snel gevonden. Zodoende werden er begin maart 148 CR-4 tribunestoelen en 41 A2 tribunestoelen geleverd in de paars/witte clubkleuren van LRC Leerdam. De tribunestoelen zijn voorzien van reclamedisplays van TAS Stadionreclame waardoor sponsoren de stoelen kunnen ‘adopteren/sponsoren’. Hierdoor worden er nieuwe inkomsten gegenereerd door de sportverenigingen en die inkomsten komen ten goede van de junioren en senioren van de vereniging. Door de zelfredzaamheid van vrijwilligers zijn alle stoelen netjes gemonteerd op de bestaande banken.

TAS Stadionreclame

TAS Stadionreclame verzorgt de stoelreclame door middel van een logohouder die op een tribunestoel bij verenigingen wordt gemonteerd. Tribunestoelen kunnen nu optimaal worden benut en voorzien van reclame. Dit zorgt voor extra sponsorinkomsten voor clubs. De houder is universeel en is geschikt voor bijna alle type tribunestoelen. Naast tribunestoelen is het ook mogelijk luxe business seats te voorzien van een bedrijfslogo of tekst.

Producten in dit artikel