W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Ruime keuze in tribunestoelen en business seats

Publiek speelt een belangrijke rol bij de beleving rondom wedstrijden.  Om die reden hebben veel sportclubs hun sportaccommodatie voorzien van één of meerdere tribunes. De mogelijkheden bij de inrichting van een tribune met tribunestoelen en business seats zijn bijzonder groot. Afhankelijk van de wensen en het budget hebben wij een assortiment samengesteld dat uitkomst biedt in elke situatie.

Naast verschillende soorten tribunes die wij aanbieden, kunnen wij deze ook voorzien van tribunestoelen of business seats. Al meer dan tien jaar zijn wij één van de grootste leveranciers van tribunestoelen en business seats in Nederland en België. Inmiddels hebben wij veel verschillende accommodaties zowel BVO’s als Feyenoord, FC Volendam, Almere City FC als amateurclubs van stoelen mogen voorzien. Maar welke mogelijkheden hebben wij precies te bieden?

Tribunestoelen

Ons leveringsprogramma aan tribunestoelen bestaat uit twaalf hoogwaardige copolymeer polipropyleen tribunestoelen en één metalen sta-zit combinatie. Dankzij het ruime aanbod aan tribunestoelen heb jij de keuze uit tribunestoelen met en zonder rugleuning. Het is zelfs mogelijk om een aaneengesloten zitbank te vormen van de G3 stoel. De meest populaire keuze is echter de CR4 stoel. Een stadionstoel met een glanzend oppervlak die gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast is de stoel volledig rondom afgesloten ter voorkoming van vuil aan de binnen- en onderzijde. Net als al onze andere stoelen is de CR4 stoel voorzien van een centrale waterafvoer. Uiteraard zijn al onze tribunestoelen leverbaar in verschillende kleuren. Ook zijn onze tribunestoelen standaard brandvertragend.

Business seats

Wij hebben verschillende type business seats in ons leveringsprogramma. Deze kunnen zowel geplaatst worden op een tribune als in een dug out. Doordat elke tribune of dug out verschilt qua afmetingen bieden wij keuze uit compacte en ruime business seats. Onze business seats zijn allemaal voorzien van kunstlederen bekleding. Een zacht materiaal waardoor toeschouwers men nog comfortabeler zit gedurende wedstrijden. In tegenstelling tot kunststof tribunestoelen nemen business seats meer ruimte in beslag. Daarom zijn al onze modellen ontworpen met een klapbare zitting. Dit zorgt ervoor dat er genoeg beweegruimte overblijft op de looppaden.

Innovatieve gerecyclede tribunestoelen

In de afgelopen tien jaar is een leveringsprogramma samengesteld dat kan voorzien in ieder zijn wensen en behoeften. Wij staan echter niet stil. Circulariteit zit namelijk in ons DNA. Samen met onze producenten zijn wij bezig om ons continue te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in onder andere een efficiëntere manier van werken waardoor wij het gebruik van water en energie kunnen reduceren.

Daarnaast zijn wij samen met onze productiepartner Daplast aan het kijken naar mogelijkheden om duurzame en maatschappelijk verantwoorde tribunestoelen te ontwikkelen. Zo hebben wij een tribunestoel gemaakt met een percentage van gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden. Hiermee wordt afval voorkomen en worden gerecyclede grondstoffen hergebruikt in nieuwe producten.

Stoelen voor vele doelen bruikbaar

Onze stoelen worden niet alleen toegepast in de sport. Zo kunnen ze ook worden gebruikt in bijvoorbeeld wachtruimtes, thuisbioscopen, winkels en worden toegepast op bijzondere locaties zoals boorplatforms en in de scheepvaartindustrie.