W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

SBV Excelsior breidt opnieuw uit

sbv excelsiorGroei SBV Excelsior

Excelsior heeft al jaren een van de laagste begrotingen van de Eredivisie. Toch handhaaft de kleine Rotterdamse club zich keer op keer. Maar hoe klein en toegankelijk alles ook is – stiekem is er de afgelopen jaren behoorlijk wat veranderd bij SBV Excelsior. Vooral na het aantreden van Ferry de Haan als algemeen directeur en Wouter Gudde als commercieel directeur. Het is niet alleen maar meer overleven wat Excelsior doet. De club groeit. Sportief (momenteel een keurige 8ste plaats), maar ook commercieel, getuige ook de naamsverandering eind vorig seizoen van Woudestein naar Van Donge & De Roo Stadion.

Van Donge & De Roo Stadion

Het Van Donge & De Roo Stadion is de afgelopen jaren dan ook enkele keren onderhevig geweest aan renovaties en uitbreidingen. Zo zijn de hoeken van het stadion in 2016 bijvoorbeeld dicht gebouwd en heeft W&H Sports daarbij onder andere mogen voorzien in nieuwe tribunestoelen en business seats. Doordat ook dit seizoen alle seizoenskaarten waren uitverkocht, moest de club er opnieuw aan geloven: uitbreiding was noodzakelijk!

Business seats en tribunestoelen

W&H Sports heeft onlangs 36 nieuwe business seats mogen leveren en daarnaast zijn er tevens 200 rode en zwarte tribunestoelen richting Kralingen getransporteerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment van business seats en tribunestoelen? Laat het ons weten. Onze medewerkers staan klaar om u van deskundig en vrijblijvend advies te voorzien.

Producten in dit artikel