W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Seizoensdrukte op het hoogste niveau

Voetballend Nederland kan niet wachten op de start van het nieuwe voetbalseizoen. Maar voordat de clubs klaar zijn om te beginnen, dienen de nodige faciliteiten speelklaar gemaakt te worden. Bij de ene vereniging is er al vroeg doorgepakt met het vervangen van inrichtingsmaterialen. Anderen kozen ervoor om de laatste ontwikkelingen af te wachten. Zodoende wordt er gedurende de zomerstop hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben!

kleedkamers almere city (2)

Almere City FC

Almere City FC is haar faciliteiten al enkele jaren aan het upgraden. Ook deze voetballoze periode is aangegrepen om enkele faciliteiten te verbeteren. Waar eerder de bezoekerscapaciteit werd uitgebreid naar 4.501 zitplaatsen, zijn onlangs ook de dug-outs en de kleedkamers aangepakt! De nieuwe dug-outs van maar liefst 11 meter zijn voorzien van 2o stuks luxe stoelen met clublogo. De kleedkamer voor de selectie is geheel voorzien van een nieuwe inrichting voor 25 spelers. De nieuwe inrichting bestaat onder andere uit kleedkamerstoelen, lockers opberglades onder de stoelen en een tafel voor het wasgoed. Deze is tevens voorzien van koelkast en vriezer!

ADO Den Haag

ADO Den Haag is overgestapt op natuurgras. Daardoor kunnen zij het stadion niet meer gebruiken voor de trainingen van het eerste elftal en is er besloten om uit te wijken naar een ander trainingscomplex. Die hebben zij gevonden op het Prinses Irne Sportpark in Rijswijk. Voordat het voormalig sportpark van VV Haaglandia in gebruik genomen kon worden, moesten er nog de nodige aanpassingen gedaan worden. Zo hebben wij de kleedkamers van nieuwe kleedkamerinrichting mogen voorzien!

Naast nieuwe stadiondoelen voor het Cars Jeans Stadion, hebben wij ook speciale scharnierbare stadiondoelen geleverd. Deze doelen zijn speciaal ontwikkeld om het zestienmetergebied minder te belasten tijdens de warming-up van keepers. Hiermee is het niet de eerste club die voor deze doelen kiest. Zo hebben wij dit jaar ook scharnierbare stadiondoelen mogen leveren bij RKC Waalwijk en binnenkort zullen VVV Venlo en Royal Antwerp ook worden voorzien van deze doelen.

P.S. ook de wedstrijddoelen (kooimodel) zijn vernieuwd!

seizoensdrukte

FC Volendam

Al eerder dit jaar hebben wij de skybox van zanger Jan Smit mogen voorzien van business seats en nu mochten wij  in opdracht van FC Volendam de gehele eretribune voorzien van nieuwe tribunestoelen. Het grootste gedeelte van de tribune is voorzien van onze A3 tribunestoelen. Op deze manier zitten de trouwe seizoenkaarthouders van de Volendamse voetbalclub er vanaf het komende seizoen weer comfortabel bij. De middelste drie vakken (96 zitplaatsen) van de eretribune worden voorzien van de AVATAR Suite business seat en in enkele vakken is ook de standaard uitvoering van onze AVATAR tribunestoel geplaatst. Ook de perstribune is vernieuwd en hier zijn dertig zitplaatsen met tafel voor de pers gerealiseerd. Alle tribunestoelen zijn in de kenmerkende oranje kleur van FC Volendam geleverd.

Royal Antwerp FC

Ook over de landsgrenzen worden de accommodaties speelklaar gemaakt. Net als ADO Den Haag, RKC Waalwijk, Feyenoord, FC Twente, FC Groningen heeft ook Royal Antwerp FC, uitkomend in de Jupiler League Pro gekozen voor scharnierbare stadiondoelen om grasschade aan het zestienmetergebied zoveel mogelijk te voorkomen. Het doel kan worden op- en afgebouwd en neemt weinig ruimte in beslag zodat het doel gemakkelijk achter de boarding kan worden opgeborgen en niet het zicht belemmert van supporters.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Profclubs met natuurgras kiezen voor onze scharnierbare stadiondoelen

Zo heeft ADO Den Haag er bijvoorbeeld voor gekozen om haar trainingen niet langer meer in het stadion af te werken maar bij…