W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Voetbalclub SJC focust op duurzaamheid

In 2020 viert de Noordwijkse voetbalvereniging SJC haar 100-jarig bestaan. Maar voordat het zover is, wordt er hard gewerkt aan een splinternieuwe accommodatie. De kersverse 3e divisionist heeft een ambitieus bouwplan klaarliggen waarbij multifunctionaliteit en duurzaamheid centraal staan. Enige tijd geleden is er een begin gemaakt met de renovatie van het nieuwe hoofdveld. Hierbij is er gekozen om het bestaande natuurgrasveld te vervangen voor een nieuw kunstgrasveld. In samenwerking met AH Vrij hebben wij de kooimodeldoelen, gerecyclede slagplanken en borstelmatten mogen leveren!

Wedstrijddoelen

Op het hoofdveld zijn kooimodeldoelen (met spanstangen) geplaatst die voorzien zijn van onze ingefreesde netbevestiging. De doelen zijn geplaatst door onze vaste installatiepartner Sport Installatie Partners.

Duurzaamheid centraal

Wij leveren ook slagplanken voor de veldomheining van kunstgrasvelden. De slagplanken zijn vervaardigd uit gerecycled kunststof en hebben een technische levensduur van minimaal 40 jaar. De plank is voorzien van staalwapening om het uitzetten door temperatuurwisselingen tegen te gaan. Mede vanwege de milieudiscussie heeft de opdrachtgever gekozen om het voetbalveld te voorzien van slagplanken als afbakening om de infill van kunstgrasvelden op het veld te behouden. In een eerder stadium hebben wij hier een blog over geschreven die je hier kan lezen! Ook heeft de club gekozen voor borstelmatten die vervaardigd zijn uit gerecyclede kunststof balken.

Meer weten? 

Meer weten over onze doelen, slagplanken of borstelmatten? Bekijk dan de verschillende pagina’s Sta je voor een specifieke uitdaging of heb je meer vragen? Dan kan je ons altijd bereiken via 0252  -683 300 of via ons mailadres [email protected].

Producten in dit artikel