W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

SportBox: de oplossing voor sporten en bewegen in de openbare ruimte!

Door de wereldwijde pandemie zijn mensen steeds meer gaan beseffen dat een goede gezondheid en een sterke weerstand cruciaal zijn. Daarentegen kunnen Nederlanders al langere tijd niet meer bij hun vereniging terecht om daar hun sport te beoefenen. En dus trekken de mensen massaal naar de openbare ruimte toe aangezien sporten in de buitenlucht aangemoedigd wordt omdat het extra veilig is. Gevolg? De openbare sportlocaties raken vol.

Tijdens de Corona periode en zeker toen de fitness- en sportcentra tijdelijk gesloten waren, zijn veel mensen ‘online’ begonnen met sporten. Voorbeelden zijn fietsen of lopen met/tegen virtuele sportmaatjes. Ook al zijn de centra nu weer geopend, digitalisering zal een steeds grotere rol spelen binnen sporten en bewegen.

Een belangrijke taak

Voor gemeenten ligt de belangrijke taak om een creatieve oplossing te vinden om hun inwoners fit en gezond te houden. Door de huidige volle openbare sportlocaties, is de vraag naar outdoor fitness faciliteiten toegenomen alsmede de vraag naar digitale mogelijkheden om te kunnen sporten en te bewegen. Onze SportBox kan voor veel gemeenten een uitkomst bieden!

De SportBox

De SportBox is een opslagruimte voor fitness- en trainingsmaterialen die op verschillende plekken kan worden geplaatst. Gebruikers kunnen zich registreren via een app en middels een app & move concept kunnen gebruikers de box openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. Ook is het mogelijk om de SportBox uit te voeren met een RFID sleutel waardoor de toegang tot de box gereguleerd kan worden voor specifieke gebruikers . De SportBox is voorzien van in- en uitschuifbare lades en is uitgerust met een zonnepaneeel voor oplaadmogelijkheden (via USB) voor telefoon of muziek box.

Uitvoeringen

De SportBox is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er de SportBox – original, de SportBox – special en een SportBox – toolbox. De SportBox – special is voorzien van een staander met LED-verlichting waardoor gebruikers ook ‘s avonds kunnen trainen. De original en de special uitvoeringen kunnen worden uitgerust met diverse fitness- en trainingsmaterialen en de inhoud wordt met een intelligent camerasysteem beveiligd (tegen diefstal en onbevoegd gebruik). De inhoud bestaat uit: medicijnballen, een coördinatieladder, fitnessmatten, springtouwen, pionnen, fitnessbanden, ringen, battleropes, gewichtsvesten, TRX touwen en kettlebells. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met een app-&-move concept zodat gebruikers de box gemakkelijk kunnen openen, trainingen kunnen reserveren en oefeningen kunnen bekijken. De toolbox is een opslagruimte zonder materialen en de inhoud hiervan kan door de opdrachtgever zelf worden samengesteld.

Toepassingen

De SportBox is ideaal te gebruiken voor de openbare ruimten, parken, universiteiten, scholen, verenigingen, bedrijfsterreinen, fitness- en bootcampplekken, woonwijken, etc. Een SportBox is toegankelijk en laagdrempelig waardoor het sporten en bewegen zal worden bevorderd!

Producten in dit artikel