W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Bijlmer sportpark kleurt groen op Dag van de Duurzaamheid

Sportpark Bijlmer neemt serieuze stappen naar een duurzame toekomst en een circulaire sportomgeving. De afgelopen periode zijn hier verschillende GreenMatter producten geleverd. Zeker op de Dag van de Duurzaamheid verdient dit sportpark wat ons betreft extra aandacht!

Bijlmer Sportpark is een multifunctioneel sportpark waar verschillende sporten, zoals voetbal, hockey, honk- en softbal, cricket en atletiek worden beoefend. Daarnaast is er een multifunctioneel verenigingsgebouw. Naast toegankelijkheid van het sportpark staat ook verduurzaming hoog in het vaandel.

Met GreenMatter hebben wij ons ten doel gesteld om de kunstgras afvalberg te reduceren door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Bijlmer Sportpark is op deze bijzondere dag een goed praktijkvoorbeeld waar je kunt zien hoe er vanuit afval een circulaire grondstofstroom kan ontstaan. Zo is het nieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging Zuidoost United voorzien van de GreenMatter kantplanken (2.0) met aluminium onderprofiel en rubberen strip. Voor de supporters is de oude tribune van sportpark Bijlmer vervangen door GreenMatter tafels. Wij hebben verschillende picknicksets met 2 banken en 4 banken en 2 teamtafels geleverd. Verder zijn er GreenMatter bloembakken in verschillende maten geleverd.

Het project is uitgevoerd in samenwerking met Gemeente Amsterdam en Sallandse United.

Producten in dit artikel