W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Dé inrichting van een sportschool kleedkamer!

Maak een onderbouwde keuze.

De inrichting van een sportschool kleedkamer moet voldoen aan de wensen van alle sporters. Elke sportschool trekt andere bezoekers aan met ieder zijn of haar wensen. Een lastige opgave waarbij een kleedkamer op tal van manieren kan worden ingericht. Voor de inrichting van sportschool kleedkamers bieden wij verschillende soorten lockers, banken en rekken aan. Met onze jarenlange ervaring in de sportwereld kunnen wij een deskundig advies geven over de mogelijkheden van jouw sportschool kleedkamer. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen tijdens de montage.

Maak het de sportschoolleden zo makkelijk mogelijk en kies voor de lockers met RFID-slot! Hiermee kunnen ze de lockers openen en sluiten met hun eigen ledenpas!

Eigenschappen van een sportschool kleedkamer

Kleurgebruik in een sportschool kleedkamer

De lockers in de kleedkamer van een sportschool kunnen wij voorzien van verschillende RAL-kleuren. Wij luisteren graag naar jouw wensen om zo de gewenste stijl in de kleedkamer te creëren.

Montage van een sportschool kleedkamer

In de montage van de sportschool kleedkamer kunnen wij ook een rol spelen. Wij werken met vaste montagepartners die altijd resultaat leveren. Onze montagepartners hebben al veel projecten afgeleverd naar tevredenheid van de klant.

Ervaring

Met onze jarenlange ervaring kunnen we advies op maat geven. Allereerst zullen we jou met behulp van 3D tekeningen een indruk geven over hoe de kleedkamer eruit komt te zien. Wanneer dit niet naar tevredenheid is kan dit worden aangepast zodat alles naar wensen is. Vervolgens zal de montagepartner aan de slag gaan met de technische en 3D tekeningen.

Innovatieve sportschool kleedkamer

Meegaan met de tijd is belangrijk. Ook bij het inrichten van een sportschool kleedkamer. Tegenwoordig is de telefoon niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld. Mensen nemen de telefoon overal mee naar toe en willen bereikbaar zijn. Hiervoor bieden de oplaadlockers een oplossing! Tijdens het sporten kan de telefoon worden opgeladen in de lockers zodat na het sporten de telefoon weer helemaal vol is!

Betrouwbaar

Veel voetbalclubs gingen je al voor! Er zijn grote gelijkenissen tussen een kleedkamer van een voetbalclub en een sportschool. Daarnaast hebben wij producten in ons assortiment die veel mogelijkheden bieden ten opzichte van kleedkamerinrichting.

Onder andere referenties die je al voorgingen zijn: Feyenoord, Club Brugge, SC Heerenveen en ADO Den Haag.

Afleverdatum in overleg

Na de eerste aanvraag nemen wij je meteen mee in het proces. We zullen je informeren over de verschillende mogelijkheden. Na een keuze te hebben gemaakt kan de afleverdatum in overleg worden bepaald.

Alleen deze maand 10% korting

Lockers met RFID- en pincodeslot

Onze lockers kunnen worden voorzien van een RFID- en/of pincodeslot. Het is niet langer nodig om sleutels te beheren. Een RFID-slot kan worden geopend door middel van een pasje. Ideaal voor bijvoorbeeld (sport)scholen waarin leden en scholieren de lockers kunnen openen met een ledenpas. Een andere manier om de lockers te beveiligen is door middel van een pincodeslot. Met een 4-cijferige code kunnen gebruikers hun locker snel en gemakkelijk openen.
Onze lockers kunnen worden voorzien van een RFID- en/of pincodeslot. Het is niet langer nodig om sleutels te beheren. Een RFID-slot kan worden geopend door middel van een pasje. Ideaal voor bijvoorbeeld (sport)scholen waarin leden en scholieren de lockers kunnen openen met een ledenpas. Een andere manier om de lockers te beveiligen is door middel van een pincodeslot. Met een 4-cijferige code kunnen gebruikers hun locker snel en gemakkelijk openen.

Specificaties

Artikelnummer Op aanvraag

Bel nu voor meer informatie:

Wat kan kleedkamerinrichting van een sportschool voldoen?

Luxe sportschool inrichting

De kleedkamer van een sportschool kan op tal van manieren worden ingericht. De look en feel van elke sportschool is anders, hierbij horen verschillende manieren van inrichten.  Hieronder een overzicht van de mogelijkheden waarbij de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Kleedkamerbanken

Bij de inrichting van een sportschool kan de keuze worden gemaakt voor kleedkamerbanken. Wij bieden kleedkamerbanken in verschillende soorten en mogelijkheden aan. Hierdoor is er veel keuze. Zo kunnen de kleedkamerbanken worden geïntegreerd als wandbanken waarbij er geen standaard is verbonden aan de vloer. Daarnaast kunnen de banken worden voorzien van kledinghaken en rekken.

Kleedkamerstoelen

Wil je liever stoelen in de kleedkamer in plaats van een bank? Dit is mogelijk. De kleedkamerstoelen leveren wij in verschillende kleuren en varianten, geheel aan te passen naar de wensen voor de kleedkamer. Hierbij is de CR4 stoel de meest gekozen stoel.

Kan je geen keuze maken tussen een kleedkamerstoel of kleedkamerbank? Geen zorgen, wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Oplaadlockers

De oplaadlockers bevorderen het gebruiksgemak in een kleedkamer. De extra luxe is het opladen van elektronische apparaten op een veilige plek. Wanneer de gebruiker klaar is met zijn/haar work-out is de laptop of telefoon weer opgeladen. Kortom, een extra stukje service wat een sportschool kan aanbieden aan de sporter.

Tassenrekken

Tassenrekken kunnen worden geplaatst in een sportschool kleedkamer om de sporttassen van de sporters op te bergen.

Schoenenrekken

Wij bieden verschillende schoenenrekken aan. Het aantal schoenenlagen varieert van 1 tot 9 lagen. Hierdoor zijn de schoenenrekken aan te passen naar de wensen van iedere sportschool.

Garderobes

Elke sportschool kleedkamer heeft een garderobe nodig. Wij leveren wandgarderobes, enkelzijdig vrijstaande of dubbelzijdig vrijstaande garderoberekken. De garderobes kunnen worden voorzien van kledinghaken, kleerhangers, hoedenrekken en paraplustandaards.

 

 

Fitness lockers

Het is niet langer nodig om de sleutels van een locker bij je te dragen. Er is een nieuwe innovatieve manier die een combinatie biedt van gemak en beveiliging. Bij meerdere sportscholen hebben wij al onze bijdrage mogen leveren op het gebied van kleedkamerinrichting. Het RFID-slot sluit hier goed op aan. Het eerste project hebben we onlangs afgerond bij Health Me in Scheveningen. De leden van Health Me kunnen de lockers openen en sluiten met hun ledenpas.

Een fitness locker moet aan verschillende kenmerken voldoen:

  • Hufterproof;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Opslagruimte;
  • Veilig;
  • Passend bij de uitstraling van de ruimte.

De inrichting van jouw sportschool!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

Een luxe sportschool kleedkamer!

Maak een onderbouwde keuze.