W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nu extra veel vraag naar stoelhoezen

Hoewel de cijfers positiever lijken te worden, heeft Nederland nog steeds te maken met het Corona-virus en de voorzorgsmaatregelen die genomen dienen te worden ter verspreiding van het virus. We mogen steeds iets meer en dat betekent dat ook de ondernemers weer voorzichtig hun zaken kunnen openen. Veel ondernemers zijn momenteel op zoek naar creatieve oplossingen om hun werkzaamheden voor iedereen op een veilige en hygiënische manier voort te zetten.

Wij merken dat bepaalde producten op dit moment nog meer aandacht genieten dan normaal. Er is op dit moment veel vraag naar onze stoelhoezen / stoelovertrekken. Zo hebben veel professionele voetbalclubs de wens om hun business seats te voorzien van wasbare hoezen. Ook kappers en bioscopen treffen voorzorgsmaatregelen en gebruiken de stoelovertrekken om aan te geven welke stoelen wél en niet gebruikt kunnen/mogen worden. In de automotive branche zijn er bedrijven die hun auto’s in het kader van hygiëne voor de bezoeker en werknemer willen voorzien van de stoelhoezen. En zo zijn er nog veel andere redenen om de stoelhoezen te gebruiken.

Stoelhoezen

Onze wasbare stoelhoes /stoelovertrek voor (tribune)stoelen wordt geheel op maat gemaakt en kan worden voorzien van tekst en/of logo. Deze hoezen zijn voor verschillende stoelen geschikt en multi-inzetbaar.

Producten in dit artikel