W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Stoelverwarming business seats VV Noordwijk

De hoofdklasser VV Noordwijk is vorige week voorzien van nieuwe luxe business seats. Natuurlijk niet verkeerd voor een hoofdklasser om eigen business seats te hebben. Daarbij komt ook nog eens dat deze luxe variant is voorzien van het eigen logo van de club, geborduurde stoelnummers en ingebouwde stoelverwarming. Zowel de stoelnummers als het logo zijn op de stoelen geborduurd. Daarnaast zijn in samenwerking met Sit&Heat zowel de zittingen als de rugleuning voorzien van verwarmingselementen. Hierdoor kunnen de bezoekers er zelfs tijdens de koude wintermaanden warm bij zitten. Het mooie van dit verwarmingssysteem is dat de bezoekers zelf de warmte in kunnen stellen.

“Het unieke aan Sit & Heat is de combinatie van energiebesparing en meer comfort. Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat gebruikers de warmte isoleren wanneer ze op het kussen zitten. Dit bespaart niet alleen energie, maar het zorgt ook voor meer comfort.”

Het voordeel van dit systeem is dat het eenvoudig kan worden aangesloten op het netstroom door middel van een omvormer. Die zorgt er dan voor dat de stroom van 220V naar 12V omgezet wordt.