W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

SV Avanti ’31 start het jaar met nieuwe tribune!

SV Avanti ’31 begint het jaar met een gerenoveerde tribune! De afgelopen periode is de club met haar vrijwilligers druk bezig geweest met de renovatie van de bestaande tribune. Deze tribune bestond eerder enkel uit oude houten zitbanken en is nu voorzien van blauw/witte CR-4 tribunestoelen!

In plaats van banken is er nu gekozen voor tribunestoelen, die het geheel een kleurrijke uitstraling geeft. Wij hebben 520 nieuwe CR-4 tribunestoelen mogen leveren. Hiervan werden 120 tribunestoelen in de kleur wit en 359 tribunestoelen in de kleur blauw geleverd. Deze samenstelling maakte het mogelijk om de naam van de vereniging in de tribune te verwerken. De zittingen zijn tevens voorzien van stoelnummers. De realisatie van de tribune was niet mogelijk geweest zonder de betrokkenheid van de diverse leveranciers en de vele uren vrijwilligersondersteuning.

TAS Stadionreclame

Alle stoelen zijn voorzien van displays van onze partner TAS Stadionreclame. TAS Stadionreclame verzorgt de stoelreclame door middel van een logohouder die op een tribunestoel bij verenigingen wordt gemonteerd. Tribunestoelen kunnen hierdoor optimaal worden benut en voorzien van reclame. Bij SV Avanti ’31 wordt er hierdoor een nieuwe inkomstenbron aangeboord. De houder is universeel en is geschikt voor bijna alle type tribunestoelen. Naast tribunestoelen is het ook mogelijk luxe business seats te voorzien van een bedrijfslogo of tekst.

 

Producten in dit artikel