W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Top Eredivisie kiest voor W&H Sports

W&H Sports houdt zich sinds 2002 bezig met het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions in binnen- en buitenland. Daarbij is kwaliteit én duurzaamheid altijd hét speerpunt geweest. Door de jaren heen zijn er mooie projecten voltooid en mooie samenwerkingen ontstaan. Vorige maand hebben wij ook samen mogen werken met de grootste club uit Brabant; PSV. De top van de Eredivisie kiest daarmee voor de materialen van W&H Sports en daarmee is een mooie mijlpaal bereikt!

top eredivisieTop Eredivisie

Vorige maand heeft PSV gekozen voor de kooimodeldoelen met verzonken grondraam. En daarmee is een samenwerking met de volledige traditionele 3 van de Eredivisie een feit! Met Ajax en Feyenoord zijn wij betrokken geweest met de kooimodeldoelen in de Johan Cruijff Arena en De Kuip en hebben wij tevens materialen geleverd voor beiden jeugdcomplexen. Ook met AZ (momenteel vierde in de hoogste Nederlandse divisie) is er al langere tijd sprake van een fijne samenwerking. Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de opdrachtgever en kijken wij altijd hoe producten verbeterd, veranderd of aangepast moeten worden. Op deze manier werken wij samen om het hoogst mogelijke niveau na te streven.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze materialen op het gebied van voetbal? Kijk dan even op deze pagina! Wij leveren ook ander materialen zoals kleedkamerinrichting, dug-outs, tribunes en tribunestoelen enzovoorts. Wij denken graag met u mee om tot een passen aanbod te komen.

Producten in dit artikel