W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tribunestoelen in sporthallen Amsterdam

De afgelopen periode hebben wij de sporthallen De Weeren en Van Hogendorphal in Amsterdam mogen voorzien van diverse tribunestoelen. In sporthal De Weeren zijn 80 stuks AVATAR-stoelen geplaatst en zijn de oude houten bankzittingen voorzien van nieuwe kunststof bankzitting bestaande uit onze WH-G3-zitting. In de Van Hogendorphal zijn 48 stuks van onze AVATAR-stoelen. De verschillende kleuren grijs, wit en zwart geven een luxe uitstraling en door de opklapbare zitting nemen de stoelen een beperkte ruimte in beslag. Eerder hebben wij de Sporthallen Zuid, Zeeburg en Sportcentrum de Pijp in Amsterdam ook mogen voorzien van nieuwe stoelen.

Stoelen zijn een gemakkelijke manier om een luxe uitstraling te geven aan een ruimte. Er zijn steeds meer interessante mogelijkheden om een vereniging te voorzien van professionelere uitstraling en meer comfort voor de bezoeker. Een bedrijf dat hierover heeft nagedacht is TAS Stoelreclame. TAS Stoelreclame is gespecialiseerd in de strategische inzet en productie van stoelreclame. Stadionstoelen kunnen nu optimaal worden voorzien van reclame-uitingen. Dit zorgt voor unieke sponsorinkomsten voor uw vereniging of bedrijf. De reclamehouders zijn universeel en naast tribunestoelen geschikt voor luxe business stoelen.

Voor sponsoren, supporters of leden een betaalbare en doeltreffende manier van sponsoring, voor de vereniging betekent dit een aanvulling op de huidige sponsormogelijkheden. Hierdoor is het voor de kleine en grotere sponsoren mogelijk zich te profileren binnen uw vereniging of complex.

Benieuwd naar ons aanbod van tribunestoelen en/of mobiele tribunes? Neem hier dan even een kijkje!