W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Twee nieuwe FIFA-Forward projecten in India en Haïti

Wij zijn al sinds enige tijd hoofdleverancier op het gebied van sport- en inrichtingsmaterialen voor de wereldwijde FIFA-Forward projecten die door Edel Grass worden gerealiseerd.

De laatste twee projecten waar wij aan bij hebben mogen dragen zijn in India en Haïti. Voor beide landen betekent dit de tweede keer dat wij hier sport- en inrichtingsmaterialen voor een FIFA-Forward project mogen leveren.

FIFA-Forward project India

Voor een FIFA-Forward project voor een voetbalveld in India hebben wij van Edel Grass de opdracht gekregen twee wedstrijddoelen, hoekvlaggen, twee verplaatsbare trainingsdoelen en twee 6 meter dug outs te leveren. Het voetbalveld ligt op een schitterende locatie in de middle of nowhere.

FIFA-Forward project Haïti

Voor het Sylvio Catar stadion in Port-au-Prince, Haïti hebben wij onze bijdrage mogen leveren door twee wedstrijddoelen en hoekvlaggen voor dit project te leveren. De FIFA heeft onlangs akkoord gegeven dat het Nationaal elftal van Haïti in het stadion interlands mag gaan spelen. Op 25 maart aanstaande staat de eerste tegen Belize gepland.