W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Almere City FC; het nieuwe uittenue!

Voetbalclub Almere City heeft in INARIA een nieuwe kledingsponsor gevonden en onlangs vond de officiële presentatie van het thuisshirt plaats! Almere City FC en INARIA hebben zich voor de komende 2 seizoenen aan elkaar verbonden. Almere City FC is de eerste club in Europa die in het merk gaat spelen. Het thuistenue was al gepresenteerd en nu is ook het uittenue van Almere City FC onthuld!

Een primeur voor Almere City FC is dat zij in het seizoen 2019/2020 met vier afwisselende sponsornamen spelen. Elke hoofdsponsor wordt door de club gekoppeld aan een van de vier periodes in de Keuken Kampioen Divisie. S&S Online Marketing zal de eerste periode te zien zijn als shirtsponsor op het thuisshirt én uittenue. Het full service online marketing bureau uit Almere wordt de eerste hoofdsponsor van de innovatieve periodesponsoring van Almere City FC.

Over Inaria

INARIA, vertegenwoordigt door ons label Preau Sports, ontwerpt en produceert een complete lijn voor team- en sportswear, waaronder high-end voetbalshirts, trainingsshirts, sokken, trainingspakken en trainingskleding. Het bedrijf ontwikkelt op haar hoofdkantoor in Toronto volledige designs op detailniveau. Door het aanbod van superieure kwaliteit en snelle levertijden, is het doel van het bedrijf sterke relaties met haar klanten op te bouwen. INARIA is in Duitsland, België en Nederland exclusief vertegenwoordigd door ons label Preau Sports. Meer informatie over INARIA Nederland is te vinden op www.inaria.nl.