W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Under Armour kiest voor W&H Sports!

In navolging van BALR. & Tony Chocolonely kiest ook Under Armour voor de tribunes van W&H Sports! Na de grootse opening van het Under Armour Brand House in de Kalverstraat (Amsterdam) in 2017, opende het sportmerk nu zijn nieuwe EMEA hoofdkantoor in het iconische Citroën Gebouw bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor de aankleding van het nieuwe kantoorpand, was het bedrijf nog op zoek naar een esthetische en praktische tribune. Die werd bij ons gevonden!

Mobiele tribune

De mobiele tribune zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes met meerdere gebruikers waar flexibele inzetbaarheid gewenst is. De mobiele telescopische tribunes zijn gemakkelijk manueel te bedienen en zijn voorzien van een hefsysteem waardoor deze door twee personen op gemakkelijke wijze door de ruimte verplaatst kunnen worden. Ze kunnen zowel individueel als gekoppeld gebruikt worden. De mobiele tribune van Under Armour biedt ruimte aan 17 personen en zal voornamelijk gebruikt worden bij presentaties. Op de tribune zijn onze G3-tribunestoelen gemonteerd. Zowel de tribune als de tribunestoelen zijn in een zwarte kleur uitgevoerd. De tribune is tevens voorzien van zwarte doeken om het geheel mooi af te werken.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze mobiele en vaste telescopische tribunes? Aarzel niet en neem contact op met een van onze werknemers via [email protected] of 0252 – 683 300!

Producten in dit artikel