W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Unieke dronebeelden van atletiekbanen in Amsterdam

Goed nieuws voor alle atletiekliefhebbers in Amsterdam! In de Gemeente Amsterdam is hard gewerkt aan het vernieuwen en renoveren van verschillende atletiekbanen. Onder andere AV AtosAV’23AAC Amsterdam en AV Phanos hebben sinds eind vorig jaar nieuwe atletiekfaciliteiten!

Zo is de atletiekbaan op sportpark Elzenhagen, thuisbasis voor atletiekvereniging AV Atos, in zijn geheel vernieuwd. Wij hebben daar een rol in mogen spelen door het leveren van de beschermkooi voor discuswerpen (6 meter) en een beschermkooi voor discuswerpen/kogelslingeren. Bijzonder is dat de atletiekbaan, wanneer de atletiekvereniging of scholen er geen gebruiken van maken, toegankelijk is voor iedereen.

Gerenoveerde atletiekbanen

De atletiekbanen op sportpark Middenmeer (AV’23), sportpark Ookmeer (AAC Amsterdam) en sportpark de Schinkel (AV Phanos) zijn gerenoveerd. Bij deze atletiekbanen zijn tevens veel inrichtingsmaterialen vernieuwd en hebben wij het volgende mogen leveren: beschermkooi voor discuswerpen en kogelslingeren, landingsmatten en overkappingen voor hoogspringen en polsstokhoogspringenafzetbalkenblindbalkenkogelstootbalkenwerpringen en steeplehorden.

Unieke dronebeelden

In samenwerking met de Gemeente Amsterdam, CSC Sport en ontwerp- en adviesbureau Kragten hebben wij de sport- en inrichtingsmaterialen voor 3 atletiekaccommodaties mogen leveren. De dronebeelden geven een goede impressie van het gehele project. Wij wensen de atletiekverenigingen AV Atos, AAC en AV’23 veel sportplezier!