W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De voordelen van digitaal beheer sport- en inrichtingsmaterialen

Het digitaal beheren van sport- en inrichtingsmaterialen heeft vele voordelen. Het draagt niet alleen bij aan een veiligere sportomgeving, maar zorgt ook voor een langere levensduur van de materialen. Daarnaast genereert het waardevolle inzichten voor begrotingen, beheer- en beleidsplannen! In bovenstaande video wordt een goed beeld gegeven van de voordelen die het systeem biedt!

Benieuwd naar mogelijkheden, zoals:

1. Controles

Dankzij het GPS systeem is er ter alle tijden inzicht in de locatie van sport- en inrichtingsmaterialen. Naast de locatie verstrekt het systeem een objectpaspoort en bijbehorende gegevens. Op locatie kunnen de gegevens aangevuld worden met foto’s en teksten. Hierdoor zijn de gegevens altijd up-to-date.

2. Raadplegen

Het digitaal beheer systeem is geschikt voor desktop, laptop, tablet of smartphone. Het raadplegen van gegevens kan vanaf elke locatie op elk divice!

3. Identificeren

Als aanvulling op de GPS identificatie, kun je jouw sport- en inrichtingsmaterialen laten voorzien van een RFID-chip (transponder, een passieve chip). Hiermee wordt het identificeringsproces nog nauwkeuriger.

4. Signaleren

Signaleer en onderneem direct actie! Het digitaal beheer van sport- en inrichtingmaterialen zet aan tot actie ondernemen.

5. Informeren

Je kunt onderhouds- en beheergegevens gemakkelijk delen met anderen. Via het internet kunnen betrokkenen de relevante informatie inzien.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Misschien vind je dit ook interessant:

Nu mogelijk; digitaal beheer van sport- en inrichtingsmaterialen

Niets is vervelender dan wanneer zaken niet goed en duidelijk in kaart kunnen worden gebracht en je daardoor met hoge kosten te maken…