W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De vraag naar modulaire sportvloeren neemt toe

W&H Sports heeft een uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van modulaire sportvloeren voor indoor en outdoor. Op het gebied van zaalhockey is de vraag naar modulaire sportvloeren de afgelopen jaren flink gestegen. Inmiddels zijn er al 21 hockeyverenigingen die beschikken over een dergelijke indooraccommodatie. Voornaamste reden voor de aanschaf is het kunnen aanbieden van hockeyactiviteiten gedurende de winterperiode. Ook voor outdoor hebben wij diverse courts mogen realiseren. Met name door 3×3 basketbal is de vraag naar deze vloeren gestegen.

Modulaire sportvloeren

Onze modulaire vloeren van Sports Partner zijn uitermate geschikt als (tijdelijke) sportvloer voor diverse sporten zowel binnen (indoor) als buiten (outdoor). Naast ontwerp, belijning en levering kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen. Ook is het mogelijk om uw vloer te voorzien van (sponsor)logo’s. Ons ruime assortiment aan modulaire tegels biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel op elke vlakke en verharde ondergrond gelegd te worden en hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele sportvloeren. Een modulaire sportvloer heeft bijvoorbeeld weinig onderhoud nodig en kan eenvoudig met een bladblazer of tuinslang worden gereinigd. De tegels zijn in diverse kleuren leverbaar en kunnen worden voorzien van belijning voor diverse sporten zowel voor binnen als buiten.

Kleuren, afwerking, belijning en logo’s

Onze modulaire sportvloeren kunnen worden geleverd in diverse kleuren en kunnen worden voorzien van een gehele randafwerking rondom. Speciale randen en hoekstukken zorgen voor een fraaie afwerking en optimale overgang. De modulaire vloer kunnen wij voorzien van belijning
voor iedere sport maar ook is het mogelijk om logo’s aan te brengen. Een modulaire sportvloer biedt dus goede mogelijkheden voor sponsors!

Zaalhockey-actie

In de maanden september 2019 en oktober 2019 hebben wij een aantrekkelijke actie want bij aanschaf van een modulaire zaalhockeyvloer bieden wij maar liefst €5.000 euro korting én 10% korting op alle materialen voor zaalhockey.

Lees hier meer!

Producten in dit artikel