W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports maakt een tour met haar partners door het Midden-Oosten

Afgelopen week zijn wij samen met onze partners SmartGoals en Bestronics afgereisd naar het Midden-Oosten. Door onze consultant in het Midden-Oosten was eerst onderzoek gedaan of er vraag zou zijn naar onze SmartGoals producten.

Meerdere sportclubs in Dubai en Abu Dhabi, zoals onder andere Al Ain, Al Ahly, Al -Sharjah, Al Nasr, Sports counsil hadden positief gereageerd en waren geïnteresseerd in zowel de mobiele versie van onze SmartGoals alsook in ons nieuwe SmartGoals Urban SkillCourt. Wij hebben uitleg gegeven over de werking  van de SmartGoals en laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn die de mobiele versie en het court te bieden hebben.

SmartGoals en Urban SkillCourt

De mobiele SmartGoals worden al jarenlang ingezet op het sportveld voor onder andere voetbal en hockey, maar wij hebben nu ook een SmartGoals Urban SkillCourt ontwikkeld. Dit product is speciaal ontwikkeld voor openbare ruimten en hiermee wordt getracht de brug te slaan tussen bewegen en gamen. De SmartGoals Urban SkillCourts zijn een permanente, interactieve installatie voor een openbare ruimte. Het SkillCourt is volledig naar eigen wens in te richten en kan tevens worden voorzien van andere inrichtingsmaterialen zoals LED schermen, voetbaldoelen, boardings, fitnessinstallaties, enzovoorts. Door middel van een app kunnen gebruikers inloggen en gebruik maken van verschillende tests. De Urban SkillCourts zijn uitermate geschikt voor speelpleinen, openbare ruimten, verenigingen, schoolpleinen en fitnesspleinen.