W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

1 kilometer hockeybalken geleverd in 2018

hockeybalken

In 2018 zijn er veel hockeyverenigingen geweest die hebben geïnvesteerd in nieuwe hockeybalken. Het gaat hierbij om zowel indoor- als outdoor gebruik. In totaal hebben wij ruim een kilometer aan hockeybalkenbalken mogen leveren op de Nederlandse en Belgische hockeyvelden. Enkele referenties zijn MHC Leeuwarden en LHC Roomburg.

Producteigenschappen

Functionele hockeybalken (die voldoen aan alle wedstrijdeisen) zijn voor veel hockeyverenigingen van groot belang. Naast veldafbakening / veldafscheiding kan het namelijk ook dienst doen bij hockeytrainingen. De balken kunnen gebruikt worden bij kaatsoefeningen en kunnen tevens functioneel ingezet worden om de technische vaardigheden te verbeteren. Wij bieden hockeybalken aan van hout, gerecycled kunststof en aluminium/multiplex. Hoewel veel balken een standaardlengte hebben van 2 of 2,5 meter, bieden wij ook gecombineerde aluminium / kunststof balken aan met een lengte van 4 meter.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze (indoor en outdoor) balken voor hockey? Kijk dan eens op deze pagina! Voor meer informatie of verdere vragen staan wij u ook graag persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel