W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Landingspagina’s

De laatste jaren hebben wij meerdere landingspagina’s geschreven. Deze landingspagina’s vertellen de mogelijkheden van onze producten. Hieronder een overzicht van de landingspagina’s.

3x3 basketball

3×3 basketball wordt steeds populairder. Sinds de Olympische Spelen in Tokio is de sport gigantisch gegroeid. Wij hebben een divers aanbod van inrichtingsmaterialen voor 3×3 basketbalvelden. Benieuwd? Druk dan hier!

3x3 basketbalcourt sportheldenbuurt

Aluminium voetbaldoel

Wij hebben een breed aanbod aan voetbaldoelen. Veel van onze doelen zijn te zien in stadions van BVO’s. Benieuwd naar welk voetbaldoel het best bij jou past? Druk dan hier!

Voetbaldoel met spanstangen Feyenoord

Borstelmatten

De borstelmatten zijn geschikt voor het schoonvegen van je voeten nadat je een kunstgrasveld verlaat. De borstelmatten zijn gemaakt van gerecyclede kunstgrasvelden.  Hiermee wordt de kunstgrasafvalberg gereduceerd. Meer informatie over de borstelmatten vind je hier.

greenmatter borstelmat

Kleedkamerinrichting

Een goede kleedkamer moet aan veel eigenschappen voldoen. Op deze pagina lichten wij toe wat kunnen betekenen op het gebied van kleedkamerinrichting.

kleedkamers almere city (2)

Parkbank

Op deze pagina vind jij de mogelijkheden op het gebied van parkbanken. De GreenMatter parkbank is gemaakt van gerecycled kunstgras.

greenmatter parkbank kopen?

Sport lockers

Wij bieden op maat gemaakte lockers aan voor iedere sportkleedkamer. De sport lockers hebben veel verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen en extra informatie vind je hier.

Sport lockers kleedkamer

Stadioninrichting

De afgelopen tijd hebben wij verschillende mooie stadionprojecten afgerond. Meer over deze mogelijkheden vind je op deze pagina.

stadioninrichting

Theaterstoelen

Theaterstoelen verwacht je misschien niet meteen bij ons. Toch zijn de stoelen die wij aanbieden ook geschikt voor het theater. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier!

Theaterstoel kopen

Thuisbioscoop stoelen

Ben jij bezig met de inrichting van een thuisbioscoop? Dan mogen deze stoelen niet ontbreken. Meer informatie vind je hier!

Thuisbioscoop stoel in diverse kleuren

Tribunestoelen

Hier vind je dé tribunestoel waar jij naar op zoek bent!

stadionstoel tribunestoel a3 katwijk

Uitschuifbare tribune

Een uitschuifbare tribune benut efficiënt de beschikbare ruimte. Hiernaast zijn er nog veel andere voordelen te benoemen van een uitschuifbare tribune. Benieuwd geworden? Druk dan hier!

Mobiele telescopische tribune

Voetbaltribune

Hulp nodig bij de realisatie van een nieuwe tribune? Wij adviseren je graag! Kijk hier voor meer informatie.

nieuwe tribune vvsb 1

Kleedkamerbanken

Wij bieden verschillende soorten kleedkamerbanken aan. Op deze pagina zullen wij dit verder toelichten.

Kleedkamerbank KFC

Schoolpleininrichting

De inrichting van hét schoolplein van de toekomst wordt verder toegelicht op deze pagina.

Collage schoolplein van de toekomst