W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kwaliteitsconcept

De afgelopen jaren hebben wij ons bewezen als leverancier van kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen. Onze uitgebreide referentielijst met onder andere referenties als het Olympisch Stadion, Omnisport Apeldoorn, AFC Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, Excelsior, ADO Den Haag, Rabo Hockey World Cup 2014, Kampong en Klein Zwitserland zijn hiervan het bewijs.

Download hier de digitale folder over het Kwaliteitsconcept.

Om ons nog verder te onderscheiden en ons bedrijf verder te positioneren als leverancier van kwalitatief hoogwaardige materialen hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN). Deze producten zijn onder andere te herkennen aan ons kwaliteitssymbool.

Met het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit‘ bieden wij de opdrachtgever zekerheid en nog meer ondersteuning bij het kiezen voor duurzame, veilige en kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen.

Bekijk hier een video over het productieproces van onze verplaatsbare jeugd- en trainingsdoelen!

Producten die onder ons kwaliteitsconcept vallen: