Sport- en inrichtingsmaterialen

Bedrijfsprofiel

Referenties

Onze referenties bestaande uit diverse sportparken, uit het hele land!

Bekijk referenties

Catalogus

Bekijk en download onze algemene catalogus (PDF)

Bekijk algemene catalogus

Your goal is our sport!

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions is onze sport. Waarbij wij er graag voor zorgen dat uw (sport) accommodatie veiliger, fraaier, eenvoudiger in onderhoud en duurzamer is. Wij scoren graag op het hoogste niveau en dat is terug te zien in onze referenties.

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA en vind je onder andere terug in ons leveringsprogramma. Zo hebben wij diverse gerecyclede producten en worden diverse bewerkingen van producten uitgevoerd in een sociale werkplaats. Aluminium is uitstekend recyclebaar en voor de productie van nieuw aluminium is zeer veel energie nodig. Daarom bieden wij u de extra service aan om uw oude aluminium sportmaterialen tegen inruilprijs mee te nemen, zodat deze kunnen worden gerecycled.

Daarnaast ondersteunen wij diverse goede doelen en zijn sponsor van verschillende sportverenigingen. Ook zijn wij special Friend van Friendship Sports Centre. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Wij hebben een samenwerking met Join the pipe en ondersteunen daarbij diverse schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden.

Een aantal jaar geleden hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren kwaliteit’ ontwikkeld. Dit houdt in dat wij op veel producten 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen met TÜV-certificaat worden geleverd. Wij kunnen deze garantie bieden omdat onze materialen  een lange levensduur hebben en kwalitatief hoogwaardig zijn. Wij bieden met dit concept nog meer ondersteuning bij het kiezen voor onze materialen.

Vanaf 2016 hebben wij ons sidelabel Preau Sports gelanceerd. Aanleiding hiervan is het willen bedienen van een bredere doelgroep door onder andere een gevarieerder aanbod in prijsstelling. Waar wij ons vooral richten op het hogere segment en het adviseren in het veilig en duurzaam inrichten van sportaccommodaties, is Preau Sports een totaalleverancier voor verenigingen.

W&H Sports is special friend van:

Friendship Sports Centre