W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Wij stellen ons graag even voor.

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions is onze sport. Door onze tomeloze drive om het verschil te maken, kunnen wij spelbepalend zijn. Waarbij wij er graag voor zorgen dat jouw (sport) accommodatie veiliger, fraaier, eenvoudiger in onderhoud en duurzamer is. Wij scoren graag op het hoogste en dat is terug te zien in onze referenties.

GreenMatter; recycle the present, save the future

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA en vind je onder andere terug in ons leveringsprogramma. Door het initiatief GreenMatter te starten, hebben wij ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken. Dit doen wij door producten te ontwikkelen en produceren van gerecycled kunstgras. Hierbij streven wij ernaar om met elkaar 100% circulair te zijn; alle kunstgrasvezels uit een versleten kunstgrasveld worden verwerkt in nieuwe producten voor op of rond de sportaccommodatie.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de vervaardiging van deze producten gebruik van een sociale werkplaats.

Aluminium is ook uitstekend recyclebaar en voor de productie van nieuw aluminium is zeer veel energie nodig. Daarom bieden wij jou de extra service aan om jouw oude aluminium sportmaterialen tegen inruilprijs mee te nemen, zodat deze kunnen worden gerecycled.

Maatschappelijk

Daarnaast ondersteunen wij diverse goede doelen en zijn sponsor van verschillende sportverenigingen. Ook zijn wij special Friend van Friendship Sports Centre. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Wij hebben een samenwerking met Join The Pipe en ondersteunen daarbij diverse schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden.

Een aantal jaar geleden hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit houdt in dat wij op veel producten 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen met TÜV-certificaat worden geleverd. Wij kunnen deze garantie bieden omdat onze materialen een lange levensduur hebben en kwalitatief hoogwaardig zijn. Wij bieden met dit concept nog meer ondersteuning bij het kiezen voor onze materialen.

Labels

Vanaf 2016 hebben wij ons sidelabel Preau Sports gelanceerd. Aanleiding hiervan is het willen bedienen van een bredere doelgroep door onder andere een gevarieerder aanbod in prijsstelling. Waar wij ons vooral richten op het hogere segment en het adviseren in het veilig en duurzaam inrichten van sportaccommodaties, is Preau Sports een totaalleverancier voor verenigingen. Een belangrijk pijler binnen het leveringsprogramma is het sportkledingmerk INARIA. Vanaf 2018 is Preau Sports gaan samenwerken met INARIA, een sportkledingmerk opgericht in 1999 in Toronto. INARIA betekent in het Italiaans ‘binnen het 16 meter gebied’, maar in de voetbalwereld betekent het inmiddels unieke designs en ongeëvenaard maatwerk van wedstrijdtenues en teamkleding.

Profile
William van Diemen
Directeur
Sport: Fietsen, hardlopen, voetbal, fitness en skiën.
Profile
Rogier Vink
Directeur
Sport: Voetbal, tennis en fitness.
Profile
Sander de Goede
Directeur (label Preau Sports en SoccerPLAY)
Sport: Voetbal, tennis en hardlopen.
Profile
Seger Wagenaar
Accountmanager
Sport: Hardlopen en skiën.
Profile
Stephen Kruiper
Accountmanager
Sport: Fietsen, hardlopen, voetbal.
Profile
Jelle van der Valk
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal, fitness en (kite)surfen.
Profile
Roy van der Hulst
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal en hardlopen.
Profile
Victor Lutke Schipholt
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal en hardlopen.
Profile
Ryan Diependaal
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal.
Profile
Cecile Koestering
Marketing
Sport: Fitness en bootcamp.
Profile
Claudia van Schravendijk-Bijlsma
Financiën / Office Manager
Sport: Hardlopen.
Profile
Scotty
Chief Happiness
Sport: Kuitenbijten.

Tijdlijn

2002
Timeline Timeline

Oprichting W&H Sports op zolderkamer

2005
Timeline

Verhuizing naar huurpand

2008
Timeline Timeline Timeline

1e fulltime werknemer in dienst
Verhuizing naar groter pand
Eerste atletiekproject

2009
Timeline

Project NK indoor Omnisport Apeldoorn

2010
Timeline Timeline

Tribunestoelen in het assortiment
Project Olympisch Stadion

2012
Timeline

Uitbreiding team

2014
Timeline

WK Hockey

2016/2017
Timeline Timeline

Samenwerking Sport Installatie Partners
Lancering label Preau Sports
Lancering label Preau Sports Australia

2018
Timeline Timeline Timeline

Lancering Inaria Nederland
Lancering Preau Membership
Overname Soccerplay
Lancering GreenMatter

Onze labels

Vanaf 2016 hebben wij ons sidelabel Preau Sports gelanceerd. Op deze manier bedienen wij een bredere doelgroep door onder andere een gevarieerder aanbod in prijsstelling. Belangrijke pijlers binnen het leveringsprogramma zijn: sportkledingmerk INARIA, online platform SoccerPLAY en de interactieve trainingsmethode SmartGoals.

Label

Preau Sports biedt duurzame sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen aan met een toegankelijke prijs voor verenigingen. Preau Sports is een perfecte mix van kennis, kwaliteit en jong enthousiasme.

preausports.nl
Label

INARIA betekent in het Italiaans ‘binnen het 16 meter gebied’, maar in de voetbalwereld betekent het inmiddels unieke designs en ongeëvenaard maatwerk van wedstrijdtenues en teamkleding.

inaria.nl
Label

Het online platform van SoccerPLAY is een didactisch en methodisch opgebouwd online managementsysteem, dat elke club structuur biedt voor het opleiden van jeugdspelers. Trainers kunnen met een persoonlijk account trainingen samenstellen en/of trainingen van de Club Leerlijn volgen.

soccer-play.com
Label

SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het richtpunt. Ren, dribbel of schiet door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hierdoor train je aspecten als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderde wedstrijdsituaties.

smartgoals.nl