W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Wij stellen ons graag even voor.

 

Wie in sport wil verbeteren, doet er goed aan de waarde van sport te begrijpen. Waarom we het doen. Wat we er mee winnen. Wij leven voor sport en herkennen als geen ander deze levensbehoefte.

Improving is winning!

Wij groeien elke dag. Het (her)inrichten van speelpleinen, sportaccommodaties, openbare ruimten en stadions heeft ons een schat aan ervaring geboden, en daar verrijken we jou als partner graag non-stop mee.

Maar daar eindigt het niet: daar begint het juist. Sinds 2020 dragen we ook steeds nadrukkelijker zorg voor de mens achter de sport. Bij het inrichten van sportlocaties willen wij het verschil maken door het ontwikkelingen en realiseren van slimme uitdagende concepten. En meer volgt!

Winning

Sport gaat om het verleggen van grenzen in competitieve ambitie. Betere conditie, ‘groter’ zijn dan anderen. Jezelf en anderen koste wat kost overwinnen. Verbeteren. Veroveren. Groeien. Tegelijkertijd is de grens van sportief respect voor de medesporter de ruggengraat van elke grootse prestatie.

Happiness

Sport wordt natuurlijk ook steeds belangrijker in de mentale verzorging van de ‘ik’. Sport is even focus op jezelf, even los van hectiek. Maar ook het reconnecten met anderen, de wereld om ons heen. Het jaagt een mentale verbetering aan: in alle eenvoud helpt sport ons blijer naar bed te gaan dan we wakker werden. Deze ‘W&H’ (Winning & Happiness) benadering helpt ons de menselijke kant met de competitieve kant te verenigen. Dat is ons speelveld.

Samen richting toekomst

Wie zich uitdaagt, loopt vanzelf voorop. Dat kan alleen als je het initiatief neemt, in plaats van afwachten wat de markt biedt. Een van de grootste uitdagingen binnen sportfacilitering is verder denken dan hier en nu. Want het wordt steeds belangrijker om de sportwereld te voorzien van toekomstbestendige en duurzame voorzieningen. Wij doen daar alles voor en zorgen er graag voor dat jouw (sport)omgeving veiliger, innovatiever, fraaier en duurzamer wordt. En samen bewijzen we: duurzamer denken is op de lange termijn winning!

Daarom zijn wij trots op een veelvoud aan eigen initiatieven. Voorbeeld: in 2019 zijn wij GreenMatter gestart, samen met Lankhorst Engineered Products, Het doel is om de almaar groeiende kunstgrasafvalberg te verkleinen. Hoe? Door oplossingen voor op en rond het sportveld of daarbuiten te ontwikkelen en realiseren van gerecycled kunstgras: 100% recyclebaar! In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de GreenMatter productie gebruik van een sociaal werkbedrijf.

Winning en happiness gaan hand in hand. Maar dat kan niet zonder jouw enthousiasme, jouw hulp om elke dag mee te groeien. Dank voor je teamspirit, improving is winning!

Profile
William van Diemen
Directeur
Sport: Fietsen, hardlopen, voetbal, fitness en skiën.
Profile
Rogier Vink
Directeur
Sport: Voetbal, tennis en fitness.
Profile
Sander de Goede
Directeur
Sport: Voetbal, tennis en hardlopen.
Profile
Jordy Kwaaitaal
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal, padel en skiën.
Profile
Kevin Winter
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal, fietsen en hardlopen.
Profile
Cecile Koestering
Marketing & Communicatie
Sport: Fitness en bootcamp.
Profile
Peter Ruigrok
Marketing & Communicatie
Sport: Hockey.
Profile
Jelle van der Valk
Grafisch designer
Sport: Voetbal, fitness en (kite)surfen.
Profile
Teun Zethof
Online marketeer
Sport: Voetbal, wielrennen en fitness.
Profile
Céleste Elsendoorn
Financiën / Office Manager
Sport: Hockey en tennis.
Profile
Scotty
Chief Happiness
Sport: Kuitenbijten.