Sport- en inrichtingsmaterialen

Bedrijfsprofiel

Referenties

Onze referenties bestaande uit diverse sportparken, uit het hele land!

Bekijk referenties

Catalogus

Bekijk en download onze algemene catalogus (PDF)

Bekijk algemene catalogus

Your goal is our sport!

Wij zijn een dynamisch, informeel en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions is onze sport. Door onze tomeloze drive om het verschil te maken, kunnen wij spelbepalend zijn. Waarbij wij er graag voor zorgen dat uw (sport) accommodatie veiliger, fraaier, eenvoudiger in onderhoud en duurzamer is. Wij scoren graag op het hoogste niveau en dat is terug te zien in onze referenties. Een indruk over ons bedrijf en de diversiteit van onze projecten kunt u zien op onze projectenpagina en onze bedrijfsfilm.

GreenMatter; recycle the present, save the future
Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA en vind je onder andere terug in ons leveringsprogramma. Door het initiatief GreenMatter te starten, hebben wij ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken. Dit doen wij door producten te ontwikkelen en produceren van gerecycled kunstgras. Hierbij streven wij ernaar om met elkaar 100% circulair te zijn; alle kunstgrasvezels uit een versleten kunstgrasveld worden verwerkt in nieuwe producten voor op of rond de sportaccommodatie.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de vervaardiging van deze producten gebruik van een sociale werkplaats.

Aluminium is ook uitstekend recyclebaar en voor de productie van nieuw aluminium is zeer veel energie nodig. Daarom bieden wij u de extra service aan om uw oude aluminium sportmaterialen tegen inruilprijs mee te nemen, zodat deze kunnen worden gerecycled.

Daarnaast ondersteunen wij diverse goede doelen en zijn sponsor van verschillende sportverenigingen. Ook zijn wij special Friend van Friendship Sports Centre. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Wij hebben een samenwerking met Join the pipe en ondersteunen daarbij diverse schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden.

Een aantal jaar geleden hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren kwaliteit’ ontwikkeld. Dit houdt in dat wij op veel producten 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen met TÜV-certificaat worden geleverd. Wij kunnen deze garantie bieden omdat onze materialen  een lange levensduur hebben en kwalitatief hoogwaardig zijn. Wij bieden met dit concept nog meer ondersteuning bij het kiezen voor onze materialen.

Vanaf 2016 hebben wij ons sidelabel Preau Sports gelanceerd. Aanleiding hiervan is het willen bedienen van een bredere doelgroep door onder andere een gevarieerder aanbod in prijsstelling. Waar wij ons vooral richten op het hogere segment en het adviseren in het veilig en duurzaam inrichten van sportaccommodaties, is Preau Sports een totaalleverancier voor verenigingen. Een belangrijk pijler binnen het leveringsprogramma is het sportkledingmerk INARIA. Vanaf 2018 is Preau Sports gaan samenwerken INARIA, een sportkledingmerk opgericht in 1999 in Toronto. INARIA betekent in het Italiaans ‘binnen het 16 meter gebied’, maar in de voetbalwereld betekent het inmiddels unieke designs en ongeëvenaard maatwerk van wedstrijdtenues en teamkleding.