W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Wij stellen ons graag even voor.

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions is onze sport. Door onze tomeloze drive om het verschil te maken, kunnen wij spelbepalend zijn. Waarbij wij er graag voor zorgen dat jouw (sport) accommodatie veiliger, fraaier, eenvoudiger in onderhoud en duurzamer is. Wij scoren graag op het hoogste en dat is terug te zien in onze referenties.

Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en circulariteit

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA en vind je terug in onze initiatieven en ons leveringsprogramma. In 2015 hebben wij de campagne ‘Voetbal Veilig’ in het leven geroepen om onveilige situaties op en rond het voetbalveld zoveel mogelijk te voorkomen. Door het kantelen en omvallen van verplaatsbare doelen ontstaan onveilige situaties met soms letsel tot gevolg. Om dit te voorkomen is het noodzaak dat de doelen worden verankerd of verzwaard. Met ‘Voetbal Veilig’ proberen wij meer bewustzijn bij alle betrokkenen te creëren.

Verder hebben wij onder andere het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit houdt in dat wij op veel producten 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen met TÜV-certificaat worden geleverd. Wij kunnen deze garantie bieden omdat onze materialen een lange levensduur hebben. Wij bieden met dit concept meer zekerheid en ondersteuning om te kiezen voor onze materialen.

Om deze keuze nog eenvoudiger te maken, hebben wij daarnaast ons initiatief GreenMatter gestart. Hiermee hebben wij ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden te verkleinen. Dit doen wij door producten te ontwikkelen en produceren van gerecycled kunstgras voor op of rond de sportaccommodatie. Hierbij streven wij er naar  om met elkaar 100% circulair te zijn. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de vervaardiging van de GreenMatter producten gebruik van een sociale werkplaats.

Door ons nieuwste initiatief Take Back & Recycle aan te bieden, willen wij onze bijdrage aan duurzaamheid en circulariteit nog meer vergroten. Wij bieden hiermee de mogelijkheid om oude sport- en inrichtingsmaterialen op te halen voor recycling of eventueel hergebruik.

Labels

Vanaf 2016 hebben wij ons sidelabel Preau Sports gelanceerd. Aanleiding hiervan is het willen bedienen van een bredere doelgroep door onder andere een gevarieerder aanbod in prijsstelling. Waar wij ons vooral richten op het hogere segment en het adviseren in het veilig en duurzaam inrichten van sportaccommodaties, is Preau Sports een totaalleverancier voor verenigingen. Belangrijke pijlers binnen het leveringsprogramma zijn: sportkledingmerk INARIA, online platform SoccerPLAY en de interactieve trainingsmethode SmartGoals.

Profile
William van Diemen
Directeur
Sport: Fietsen, hardlopen, voetbal, fitness en skiën.
Profile
Rogier Vink
Directeur
Sport: Voetbal, tennis en fitness.
Profile
Sander de Goede
Directeur (label Preau Sports en SoccerPLAY)
Sport: Voetbal, tennis en hardlopen.
Profile
Seger Wagenaar
Accountmanager
Sport: Hardlopen en skiën.
Profile
Stephen Kruiper
Accountmanager
Sport: Fietsen, hardlopen, voetbal.
Profile
Jelle van der Valk
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal, fitness en (kite)surfen.
Profile
Roy van der Hulst
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal en hardlopen.
Profile
Victor Lutke Schipholt
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal en hardlopen.
Profile
Ryan Diependaal
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal.
Profile
Cecile Koestering
Marketing
Sport: Fitness en bootcamp.
Profile
Claudia Bijlsma
Financiën / Office Manager
Sport: Hardlopen.
Profile
Scotty
Chief Happiness
Sport: Kuitenbijten.

Tijdlijn

2002
Timeline Timeline

Oprichting W&H Sports op zolderkamer

2005
Timeline

Verhuizing naar huurpand

2008
Timeline Timeline Timeline

1e fulltime werknemer in dienst
Verhuizing naar groter pand
Eerste atletiekproject

2009
Timeline

Project NK indoor Omnisport Apeldoorn

2010
Timeline Timeline

Tribunestoelen in het assortiment
Project Olympisch Stadion

2012
Timeline

Uitbreiding team

2014
Timeline

WK Hockey 2014

2016/2017
Timeline Timeline Timeline

Samenwerking Sport Installatie Partners
Lancering label Preau Sports
Lancering label Preau Sports Australia
EK Hockey 2017

2018
Timeline Timeline Timeline Timeline

Lancering Inaria Nederland
Lancering Preau Membership
Overname Soccerplay
Lancering GreenMatter
Trainingscomplex Feyenoord
Nieuw logo

2019
Timeline Timeline

Stadion Neptunus Rotterdam
Lancering Take Back & Recycle Service

Onze labels

Vanaf 2016 hebben wij ons sidelabel Preau Sports gelanceerd. Op deze manier bedienen wij een bredere doelgroep door onder andere een gevarieerder aanbod in prijsstelling. Belangrijke pijlers binnen het leveringsprogramma zijn: sportkledingmerk INARIA, online platform SoccerPLAY en de interactieve trainingsmethode SmartGoals.

Label

Preau Sports biedt duurzame sport-, inrichtings- en trainingsmaterialen aan met een toegankelijke prijs voor verenigingen. Preau Sports is een perfecte mix van kennis, kwaliteit en jong enthousiasme.

preausports.nl
Label

INARIA betekent in het Italiaans ‘binnen het 16 meter gebied’, maar in de voetbalwereld betekent het inmiddels unieke designs en ongeëvenaard maatwerk van wedstrijdtenues en teamkleding.

inaria.nl
Label

Het online platform van SoccerPLAY is een didactisch en methodisch opgebouwd online managementsysteem, dat elke club structuur biedt voor het opleiden van jeugdspelers. Trainers kunnen met een persoonlijk account trainingen samenstellen en/of trainingen van de Club Leerlijn volgen.

soccer-play.com
Label

SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het richtpunt. Ren, dribbel of schiet door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hierdoor train je aspecten als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderde wedstrijdsituaties.

smartgoals.nl