W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Wij stellen ons graag even voor.

 

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimten en stadions is onze sport. Vanaf 2020 zijn wij ons naast sport- en inrichtingsmaterialen ook gaan richten op andere activiteiten zoals performance.

Door een tomeloze drive en met onze sterke merken willen wij spelbepalend zijn op het gebied van sport- en inrichtingsmaterialen en performance. Wij zorgen er graag voor dat jouw (sport) accommodatie veiliger, innovatiever, fraaier en duurzamer is.

Inrichting

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA en vind je terug in onze initiatieven en ons leveringsprogramma.

In 2019 zijn wij samen met Lankhorst Recycling Products GreenMatter gestart. Hiermee hebben wij ons ten doel gesteld om de kunstgras afvalberg te verkleinen. Dit gebeurt door producten te ontwikkelen en produceren van gerecycled kunstgras voor op of rond de sportaccommodatie. De producten van GreenMatter zijn na afloop 100% recyclebaar. Dit levert een gesloten cirkel op. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de vervaardiging van de GreenMatter producten gebruik van een sociaal werkbedrijf.

Ook is het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit houdt in dat op veel producten 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie wordt gegeven en dat deze materialen met TÜV-certificaat worden geleverd. Wij kunnen deze garantie bieden omdat deze materialen een lange levensduur hebben. Met dit concept wordt meer zekerheid en ondersteuning geboden om te kiezen voor onze materialen.

Performance

Sport is te allen tijde aan veranderingen onderhevig. Dit heeft alles te maken met ontwikkeling en innovaties. Elke sporter probeert altijd het beste in zichzelf naar boven te halen en doelen te bereiken. Met behulp van onze performance materialen proberen wij ervoor te zorgen dat iedereen de gewenste prestatie kan leveren. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan innovatieve trainingsmaterialen, data-analyse systemen, software voor het opleiden van jeugd en producten om blessures te voorkomen.

Wij willen graag een blijvend verschil maken in het inrichten van sportaccommodaties en in het ondersteunen van verenigingen ter bevordering van hun ambities en prestaties!

Profile
William van Diemen
Directeur
Sport: Fietsen, hardlopen, voetbal, fitness en skiën.
Profile
Rogier Vink
Directeur
Sport: Voetbal, tennis en fitness.
Profile
Sander de Goede
Directeur
Sport: Voetbal, tennis en hardlopen.
Profile
Jordy Kwaaitaal
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal, padel en skiën.
Profile
Kevin Winter
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal, fietsen en hardlopen.
Profile
Harm Reeuwijk
Commercieel medewerker
Sport: Voetbal.
Profile
Cecile Koestering
Marketing
Sport: Fitness en bootcamp.
Profile
Jelle van der Valk
Marketing
Sport: Voetbal, fitness en (kite)surfen.
Profile
Mandy de Boer
Marketing
Sport: Voetbal en padel.
Profile
Teun Zethof
Marketing
Sport: Voetbal, wielrennen en fitness.
Profile
Boris Postma
Marketing stagiair
Sport: Voetbal en fitness.
Profile
Kilian Suijkerland
Afstudeerstagiair
Sport: Voetbal, fitness en padel.
Profile
Claudia Bijlsma
Financiën / Office Manager
Sport: Hardlopen.
Profile
Scotty
Chief Happiness
Sport: Kuitenbijten.