W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

100% gerecyclede trainingspionnen van CIRCULR.

Kim Lammers, Fleur Nijland en Floris Verheij staan aan het roer van CIRCULR. en hebben als missie om de sportwereld 100% circulair te maken.

Wij zijn verheugd om onze samenwerking met CIRCULR. aan te kondigen. CIRCULR. is in 2021 opgericht door onder andere olympisch hockeykampioen Kim Lammers. Missie: de sportwereld 100% circulair maken, een missie waar wij ons graag bij aansluiten. Reststromen van sportverenigingen worden gerecycled tot grondstoffen voor nieuwe, sportieve producten.

Duurzaam trainingsmateriaal

Vanaf heden hebben wij de CIRCULR. trainingspionnen in ons leveringsprogramma opgenomen. Dit zijn de eerste circulaire pionnen ter wereld, 100% gerecycled en geproduceerd in Nederland. De pionnen zijn gemaakt vanuit gerecycled polyethyleen en zijn in verschillende maten te verkrijgen. Door voor circulair trainingsmateriaal te kiezen ga je verspilling tegen en voorkom je onnodig gebruik van nieuwe grondstoffen.

Samen gaan wij voor een duurzame sportwereld. Tot eind mei geven wij daarom een gratis set pionnen weg bij de aanschaf van een doel naar keuze!

Producten in dit artikel