W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

3×3 basketball court in het Amsterdamse Nelson Mandelapark!

Het 3×3 basketball court in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost.

Afgelopen zomer hebben wij een nieuwe modulaire sportvloer, gepersonaliseerd met de Amsterdamse kruisen, geleverd voor het 3×3 basketball court in Amsterdam-Zuidoost.

De populariteit van deze dynamische basketbal variant groeit enorm. Het is inmiddels de snelst groeiende urban teamsport ter wereld.  Een groot voordeel is de toegankelijkheid. Het kan door iedereen gespeeld worden zowel op recreatief als professioneel niveau, de regels zijn simpel en er is weinig nodig om te kunnen spelen.

Het basketball court in het het Nelson Mandelapark is een groot succes. Er is dagelijks en over de gehele dag bezetting. Er wordt veel 3×3 Basketball gespeeld maar het wordt ook gebruikt om individueel te werken aan de basketbal skills!

3×3 UNITES

Dé organisatie van het 3×3 basketball is 3×3 UNITES. Sinds 2016 zet 3X3 Unites zich in om talenten te ontwikkelen, jongeren op te leiden, next level events te organiseren en een bijdrage te leveren binnen ontwikkelingssamenwerkingsprojecten wereldwijd. Met 3×3 Basketball als middel bieden zij handvatten aan jongeren om eigenaar te worden over hun eigen succes.

Zij zetten hun kennis in voor de ontwikkeling en inrichting van deze sport, maar ook voor de ontwikkeling van de openbare ruimte waar we deze sport beoefenen. In dat laatste kunnen wij hun ondersteunen door het leveren van de modulaire sportvloer, voor de beste basketbal ervaring!

 

Producten in dit artikel