W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

3X3 Basketball op IJburg

3X3 Basketball groeit in een razend tempo wereldwijd en Nederland is toonaangevend in deze sport. Oprichters Mark Schuurman en Jesper Jobse en coördinatoren Bas Rozendaal en Brian ten Bosch van stichting 3X3 Unites bundelen hun krachten om deze populaire urban sport naar een next level te brengen in Nederland en wereldwijd. Afgelopen weekend werden er in Amsterdam verschillende wedstrijden gespeeld op onze modulaire sportvloer bij het Theo van Goghpark (IJburg).

 

Foto: Thijs Hanegraaf – 88Ballsmedia.

3×3 Basketball

Door talenten te ontwikkelen, jongeren op te leiden, next level events te organiseren en een bijdrage te leveren binnen ontwikkelingssamenwerkingsprojecten wereldwijd, tilt 3X3 UNITES de sport zowel in de breedte als de top naar een hoger niveau. Inspringen waar nodig is en verantwoordelijkheid nemen daar waar het kan. Alles om 3X3 Basketball een duurzaam podium te geven dat het verdient.

Van 18 t/m 23 juni a.s. vindt in Amsterdam de FIBA World Cup plaats. Twintig mannen- en vrouwenteams strijden tegen elkaar om de wereldtitel 3×3 Basketball.

Modulaire sportvloer

Onlangs heeft de Gemeente Amsterdam het Theo van Goghpark (IJburg) volledig laten opknappen. Het speelplein werd voorzien van onze hoogwaardige, onderhoudsarme en kunststof modulaire sportvloer. Het gaat hier om respectievelijk 375m2 sportvloer inclusief het terug laten komen van de welbekende Andreas-kruizen. 

Producten in dit artikel