W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Duurzame multifunctionele sportverenigingen zijn de toekomst!

Met W&H Sports en GreenMatter B.V. dragen wij bij aan het realiseren van duurzame en toekomstbestendige sportverenigingen.

Versleten kunstgrasvelden worden inmiddels omgezet tot nieuwe grondstofstromen waar we gerecyclede producten voor terrasmeubilair, fitnesstoestellen, parkeerplaatsen en looppaden van maken. Een belangrijke ontwikkeling om de cirkel van afvalstromen te sluiten.

Door verenigingen meer multifunctioneel in te richten, wordt ingespeeld op inclusie en kan een vereniging meerdere doelgroepen aanspreken. Een Winning- & Happiness court kan daar een bijdrage aan leveren, maar ook het plaatsen van outdoor fitness toestellen op open ruimtes rond de velden.

Door verschillende lidmaatschappen aan te bieden en de accommodatie aan derden te verhuren kan een vereniging groeien en actief haar sociale en maatschappelijke functie vervullen.

Wil je jouw vereniging ook duurzaam, multifunctioneel en daarmee toekomstbestendig inrichten? Wij hebben daar nog veel meer ideeën voor. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Misschien vind je dit ook interessant:

Laat je inspireren tijdens onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

De gemeente Amsterdam heeft, net als vele andere gemeenten, duurzaamheid hoog op de agenda staan. Deze dag zal dan ook in het teken…

Hoe ziet de vereniging van de toekomst eruit?

De teruglopende ledenaantallen is een trend die al enkele jaren geleden is ingezet. Echter, door de Corona-perikelen wordt de financiële situatie voor sommige…

De VolleyWall voetbalmuur op het W&H-court

Onlangs introduceerden wij een nieuw concept; de W&H-courts. Met dit concept spelen wij in op verschillende trends en ontwikkelingen. W&H staat voor Winning…