W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Vloertegels voor evenementen

Snel, handig, modulair en duurzaam!

De Solid vloertegels

Onze modulaire vloertegels, de vloer voor evenementen! De vloer is geschikt voor evenementen die binnen, buiten, groot of klein zijn. De tegels zijn extra snel te leggen door middel van een handig kliksysteem. Ook zijn de tegels extra ligt en wendbaar.

Met de stevige zeshoekaansluiting van de tegels kan er groot materiaal over de tegels rijden. Ideaal voor grotere evenementen die opgebouwd dienen te worden met grotere materialen! Lees deze pagina verder voor meer informatie.

 

Eigenschappen vloertegels

Snelle installatie

De vloertegels beschikken over een snel kliksysteem. De tegels dienen aan alle zes de hoeken vast geklikt te worden. De gemiddelde legsnelheid is 100 m2 per persoon per uur.

Hiernaast is het een mogelijkheid dat wij van installatie voorzien, zodat je met jouw evenement niet meer om hoeft te kijken naar jouw evenementenvloer.

Stevig

Onze vloertegels zijn geschikt voor grote en kleine evenementen.

Dit houdt in dat de tegels ook toepasbaar zijn tijdens evenementen die gebruik maken van zwaar materiaal. Zoals een heftruck, vrachtwagens en nog veel meer!

Luxe uiterlijk

Door het strakke zwarte uiterlijk van de vloertegels.

Maak je van jouw evenement een luxer geheel.

Makkelijk te vervoeren

De vloertegels zijn makkelijk te vervoeren. De tegels zijn niet alleen licht en wendbaar maar ook makkelijk op te stapelen.

Denk hierbij aan het opstapelen van de tegels op pallets of andere hulpmiddelen die worden gebruikt bij het opbouwen van een evenement!

Verschillende ondergronden

De vloertegels kunnen gelegd worden op verschillende ondergronden. Denk hierbij aan zand, verhard en steen.

Doordat de tegels op veel ondergronden gelegd kunnen worden is dit product perfect voor elk evenement!

Waterbestendig

De vloer is bestendig tegen water. De vloer zal dus niet snel slijten bij langdurige buiten evenementen.

Eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Solid vloer

Solid vloertegel is een vloer voor multifunctionele toepassingen en kan worden gebruikt voor oppervlaktes zoals zand, grond en gras. De vloertegels zijn zeer sterk en zijn gemakkelijk te monteren ter bescherming van de bodem waarop de vloer wordt geplaatst. De vloer is gemaakt van sterk kunststof (HDPE) en het zeshoekige ontwerp zorgt voor een uitzonderlijk sterke vergrendeling in zes richtingen. De bodem beschermende vloertegel met een hoge draagkracht kan ook als basepanel en ondergrond dienen voor bijvoorbeeld een modulaire sportvloer of voor kunstgras maar kan ook worden gebruikt als tijdelijke vloer voor evenementen.
Solid vloertegel is een vloer voor multifunctionele toepassingen en kan worden gebruikt voor oppervlaktes zoals zand, grond en gras. De vloertegels zijn zeer sterk en zijn gemakkelijk te monteren ter bescherming van de bodem waarop de vloer wordt geplaatst. De vloer is gemaakt van sterk kunststof (HDPE) en het zeshoekige ontwerp zorgt voor een uitzonderlijk sterke vergrendeling in zes richtingen. De bodem beschermende vloertegel met een hoge draagkracht kan ook als basepanel en ondergrond dienen voor bijvoorbeeld een modulaire sportvloer of voor kunstgras maar kan ook worden gebruikt als tijdelijke vloer voor evenementen.

Specificaties

Artikelnummer 900BK300

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

  • Hoe zwaar zijn de vloertegels?

    De Solid vloertegels wegen 2,9 kg per tegel. Daarnaast hebben de vloertegels een lengte van 630 millimeter, een breedte van 575 millimeter en een diepte van 50 millimeter.

    Met 84 tegels kun je dus 22.68 m2 leggen.

  • Van wat voor materiaal zijn de vloertegels gemaakt?

    Het materiaal waar de tegels van zijn gemaakt zijn 100% eco vriendelijk. Dit houdt in dat de tegels voor 100% te recyclen zijn.

  • Op wat voor ondergronden kan ik de vloertegels leggen?

    De tegels zijn op verschillende ondergronden te leggen. Denk hierbij aan zand, gras verhard en nog veel meer. Dat maken de tegels voor verschillende evenementen geschikt.

  • Waar zijn de vloertegels tegen bestand?

    De tegels zijn door middel van het handige en snelle zeshoekige kliksysteem stevig genoeg voor meerdere materialen. grote materialen zoals heftrucks maar ook kunnen de tegels voor bijvoorbeeld een parkeerplaats dienen.

    Hiernaast is het natuurlijk mogelijk voor publiek. Zo zijn de tegels voor veel functies te gebruiken op uw evenement!

  • Wie kan mijn vloertegels leggen?

    Door het eenvoudige kliksysteem van de tegels is iedereen in staat om de tegels te leggen. Het is dus niet zo dat u gespecialiseerde vakmensen nodig hebt om de vloer te leggen!

    Echter is het wel een mogelijkheid om het de eerste keer door W&H Sports te laten doen. Zo krijgt u gespecialiseerde kennis bij het leggen van de evenementenvloer.

     

Vloertegels met kliksysteem steeds populairder!

Waarom modulaire vloertegels voor evenementen?

Voordelen modulaire vloertegels

Modulaire evenementenvloeren zijn veelzijdige en flexibele vloersystemen die eenvoudig op- en afgebouwd kunnen worden voor verschillende soorten evenementen. Ze bieden een stevige, veilige ondergrond en kunnen aangepast worden aan de specifieke eisen van de locatie en het evenement.

Door hun modulaire opbouw zijn ze ideaal voor tijdelijke opstellingen en kunnen ze gemakkelijk hergebruikt worden, wat ze een duurzame en kostenefficiënte oplossing maakt voor organisatoren. Bovendien zorgen ze voor een professionele uitstraling en zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Beschermende eigenschappen modulaire vloertegels

De ondergrond wordt beschermd waarop de tegels gelegd worden. Denk hierbij aan oppervlaktes als gras dat niet beschadigd mag worden.

Meer lezen over de voordelen van modulaire vloeren? Zie dan het artikel achter deze link!

Waarom niet huren in plaats van kopen?
Het kopen van een evenementenvloer is op de lange termijn veel voordeliger dan steeds opnieuw huren. Hoewel de aanschaf een investering is, heb je na een paar evenementen de kosten al terugverdiend. Elke keer dat je huurt, betaal je voor transport, opbouw en afbraak. Met een eigen vloer vermijd je die terugkerende kosten.
Bovendien biedt een gekochte vloer maatwerk en flexibiliteit, terwijl je niet afhankelijk bent van beschikbaarheid bij verhuurbedrijven. De onderhoudskosten zijn laag, en je kunt de vloer altijd doorverkopen wanneer je hem niet meer nodig hebt. Investeren in een eigen vloer bespaart geld én tijd.

De modulaire vloertegels gemaakt voor elk evenement!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Deskundig advies
Grote referenties

W&H Sports; de sportvloer specialist van Nederland!

Wij zijn dé specialist in sport- en spelmaterialen voor sportaccommodaties, scholen en openbare ruimtes. Met uitgebreide expertise biedt W&H Sports de evenementvloer voor jouw evenement die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Of het nu gaat om tijdelijke vloeren voor sportevenementen, beurzen en festivals, of duurzame ondergronden voor binnensporten, wij leveren maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Dankzij onze innovatieve aanpak creëren wij de ideale omgeving waarin jouw evenementen centraal staan. Met klantgerichte service garandeert W&H Sports een vloer die niet alleen praktisch is, maar ook een optimale beleving biedt voor elke gelegenheid.

Een evenementenvloer die bij je past!

Snel, handig, modulair en duurzaam!