W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Landelijke aandacht voor GreenMatter

kunstgrasFieldmanager

In de nieuwste editie van de Fieldmanager werd voornamelijk dieper ingegaan op een onderwerp dat ons het afgelopen jaar flink heeft beziggehouden, namelijk: ‘Kunstgras’. Met verschillende interessante interviews en artikelen staat het vakblad weer vol met boeiend leesvoer. In deze special werd ook GreenMatter uitvoerig besproken; een helpende hand om de groeiende afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken.

Lees het artikel hier!

GreenMatter

GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons, in samenwerking met Re-Match, ten doel gesteld om de afvalberg van kunsgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over GreenMatter. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel