W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Achtste editie Vakbeurs Sportaccommodaties weer goed bezocht

Gisteren vond voor de achtste keer de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Wij waren dit jaar onder andere aanwezig om GreenMatter en SmartGoals met het nieuwe concept Skill Courts onder de aandacht te brengen. De Vakbeurs Sportaccommodaties is een beurs die doorgaans vooral door gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties wordt bezocht.

Uiteraard willen allereerst alle bezoekers bedanken voor het bezoeken van onze stand! Wij kunnen weer terugkijken op een succesvolle beurs waar wij alle tijd konden nemen om onze relaties te spreken. Gedurende de dag ontvingen wij veel vragen over de bijdrage die wij kunnen leveren bij de Circulaire Sportomgeving en onze rol bij de ondertekening van het deelakkoord. Ook zijn we blij dat er veel bezoekers ons kwamen opzoeken om meer informatie te vergaren over GreenMatter. Onze eye-catcher, de Urban SkillCourts, kon ook op veel aandacht rekenen! De dag werd afgesloten met de in ontvangstname van een Social-Media Award dat werd uitgereikt door de beurs-organisatie!

GreenMatter
Wij stellen duurzaamheid en innovatie centraal en dat kon gisteren op de Vakbeurs Sportaccommodaties met eigen ogen bekeken worden. Zo zijn de producten van GreenMatter niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is er veel interesse vanuit binnen- en buitenland vanwege de circulariteit binnen de sport, reductie van de kunstgras afvalberg en het toepassen van een circulair product (kantplanken) als preventieve maatregel tegen verspreiding van microplastics en voor infillbehoud op het sportveld. Het jaar 2020 is voor ons dan ook goed van start gegaan met onder andere veel nieuwe aanvragen voor gerecyclede kantplanken. Naast de planken bestaat het zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma van GreenMatter uit picknicksets, parkbanken, bloembakken, bermpalen en recent ook beschoeiing. Het assortiment biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie.

SmartGoals
Ons label SmartGoals is reeds een innovatief interactief trainingssysteem, maar ook hierin blijven wij ons steeds verder ontwikkelen. Voor SmartGoals gebruikers is een nieuw platform ontwikkeld genaamd Skill Games. Hiermee kan teamdata verzameld worden door middel van het uitvoeren van testen. Er staan standaard vier testprogramma’s in het platform, maar gebruikers kunnen ook eigen testen samenstellen. De voordelen van Skill Games zijn: elke speler ontvangt een eigen profiel, elke speler heeft een eigen ‘spiderweb’ waarin sterke en zwakke punten zichtbaar zijn, de club heeft een database van alle spelers waarin je kunt zien wie de beste passer is, wie het snelste is, etc. en spelers hebben de behoefte om hun eigen resultaten te verbeteren. Verder is er als antwoord op de groeiende behoefte naar buitensporten en bootcamps de Skill Court ontwikkeld en ontworpen om kinderen, volwassenen en mindervaliden buiten op een interactieve manier uit te dagen en te vermaken. De Skill Courts zijn spannende interactieve sport- en spelcourts voor openbare ruimtes waar ge-gamed, gesport, gespeeld en bewogen kan worden.

 

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Ondertekening deelakkoord Circulaire Sportomgeving

Met Sportief Verbinden beoogt het NOC*NSF dat voorzitters en directeuren van sportbonden, wethouders en gedeputeerden, beleidsverantwoordelijken van gemeenten, provincie en maatschappelijke partners en…