W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

ADO Den Haag komt met een primeur!

businesstribuneADO Den Haag

Bij ADO Den Haag zijn er de afgelopen jaren verschillende renovaties verricht aan de tribunes en businesstribune van het Cars Jeans Stadion. Ook dit jaar stond er een mooi project op de agenda, namelijk: een uitbreiding én aanpassing van de businesstribune. Vooral de aanpassing is het vermelden waard!

Werkzaamheden

W&H Sports heeft hier 86 nieuwe groen/gele business seats (met clublogo) mogen leveren. De stoelen zijn geherpositioneerd waardoor er om de twee business seats een ruimte is vrijgehouden voor op maat gemaakte tafels. De business seats zijn vakkundig gemonteerd/geplaatst door onze vaste plaatsingspartner Sport Installatie Partners.

Primeur

Met deze aanpassing hebben zij namelijk een primeur te pakken want ADO Den Haag wordt hiermee de eerste club in Nederland die horecaservices gaat verrichten aan tafel. Vanaf heden kan de supporter dus vanuit de luie (business)stoel worden voorzien van drankjes en hapjes. In de wedstrijd tegen FC Emmen werd deze nieuwe faciliteit voor het eerst aangeboden.

businesstribune

Meer weten?

Al met al een interessant en uitdagend project afgerond! Meer weten over onze tribunestoelen of business seats? Klik dan hier!

 

 

 

Producten in dit artikel