W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Anders maar Veel Beter

Veel Beter is een academische praktijk voor fysiotherapie. De meeste (sport)blessures verhelpen zij met 1 tot 4 behandelingen. Omdat hierdoor snel hersteld wordt van blessures, behandelen zij een groot aantal topsporters en professionele atleten uit binnen- en buitenland. De praktijk is gevestigd in Almere. Nog niet zo heel lang geleden ontvingen wij een bijzondere aanvraag van het bedrijf.

Twintig jaar geleden startten zij met het bouwen aan een eigen behandelvisie: resultaatgericht en meer onderbouwd. Deze eigen visie heeft geresulteerd in een  indrukwekkend trainingscentrum (1.200m2) in Almere, waar elke dag hard wordt gewerkt aan het herstel van (top)sporters. De trainingsaccommodatie is ook voorzien van een voetbalveld en hiervoor was Veel Beter op zoek naar nieuwe wedstrijddoelen maar deze mochten allerminst alledaags zijn.

Veel Beter sprak de wens uit om voetbaldoelen te ontvangen in hun eigen, herkenbare antracietgrijze kleur. Met kleine details kun je het verschil maken en dat past helemaal in de visie van W&H Sports en daarom waren wij erg enthousiast over dit project. Deze week zijn de doelen door onze installatiepartner geplaatst en het resultaat mag er zijn!

Producten in dit artikel