W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw atletiekmateriaal voor Scopias

Scopias Venlo

In opdracht van de Gemeente Venlo hebben wij onlangs een mooi project mogen realiseren bij Scopias. Scopias is een regionale atletiekvereniging voor wedstrijdatletiek en recreatieve atletiekOp sportpark Vrijenbroek tussen Venlo en Tegelen heeft Scopias een kunststofbaan ter beschikking. De atletiekvereniging is ontstaan uit een fusie tussen Festina uit Venlo en AVT uit Tegelen. Voor de vereniging waren zij op zoek naar nieuw atletiekmateriaal.

atletiekmaterialen

Atletiekmaterialen

Bij de vereniging is een landingsmat (600×400) inclusief regenhoes geleverd. Om de landingsmat te beschermen, is er ook een verrijdbare overkapping geleverd. Er is tevens geïnvesteerd in een nieuwe discuskooi die voldoet aan de huidige eisen. Zo heeft deze kooi een hoogte van 6 meter. Naast de discuskooi is er ook besloten om een nieuwe beschermkooi voor kogelslingeren en discuswerpen aan te schaffen. Alle materialen zijn IAAF gecertificeerd en vakkundig gemonteerd door onze vaste plaatsingspartner Sport Installatie Partners.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons atletiekmateriaal? Klik dan hier! U kunt altijd mailen naar [email protected] of bellen naar 0252 – 683 300. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Producten in dit artikel