W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Automatische ballenpomp nieuw in assortiment!

Het accuraat oppompen van een bal lijkt niet heel moeilijk te zijn en ook het belang ervan wordt over het algemeen onderbelicht. Toch zijn er argumenten te noemen om extra aandacht te besteden aan de luchtdruk binnen een speelbal. Zo zou het invloed hebben op de slijtage van ballen en wordt bij te hard opgeblazen ballen schade veroorzaakt aan de hersenen van jonge kinderen en tieners. Dat is de reden dat W&H Sports met haar ‘high-tech’ automatische ballenpomp veel aandacht krijgt in binnen- en buitenland. De ballenpomp kan door middel van een ingebouwd LED-scherm de exacte baldruk van een speelbal aangeven. Het leeg laten lopen en oppompen van ballen kan hierdoor op de decimaal af.

Auto- en handmatige modi: In automatische modus wordt de bal nauwkeurig opgeblazen of teruggebracht naar de gewenste baldruk. Op deze manier hebben alle ballen exact dezelfde baldruk.
Oplaadbare lithium-ion-batterij: meer dan 50 bal-ups bij één lading. Trainers zullen in staat zijn om grote hoeveelheden teamballen op te blazen gedurende weken van training.
Geschikt voor alle sportballen: voetbal, volleybal, basketbal, rugby, waterpolo, handbal, etc.
Geen gebroken naalden: ontworpen om de mogelijkheid van naaldbreuk aanzienlijk te verminderen. Een schuifbare beschermkap borgt de naald tijdens niet-gebruik.
Draagbaar en licht in gewicht: kan eenvoudig veilig worden opgeborgen in een teamtas, rugtas, handschoenenkastje, ballenzak of uitrustingsset.

Producten in dit artikel