W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Baseball5 CityTour bij NextGen Games op onze modulaire vloer

Als partner van de KNBSB (Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond) zijn wij nauw betrokken bij de aanleg van toekomstige Baseball5 courts. Wij hebben dit jaar in Amsterdam Zuidoost het eerste mobiele Baseball5 court in Nederland geplaatst.

Voor dit court is de modulaire sportvloer Patmos Evolution gebruikt. Deze is geschikt voor outdoor toepassingen en is zo ontworpen dat er snel water afgevoerd kan worden. De vloer is modulair opgebouwd met tegels (25 x 25 x 1,1 cm).  De tegels zijn geschikt voor het beoefenen van diverse sporten en multifunctioneel gebruik. De tegels zijn in diverse kleuren leverbaar en kunnen worden voorzien van belijning voor diverse sporten en (sponsor)logo’s.

Het mobiele court wordt op dit moment ingezet voor verschillende Baseball5 sportevenementen. Afgelopen vrijdag vond het tweede Baseball5 City Tour event bij de Nextgen Games plaats in de schaduw van het Olympisch Stadion. Tijdens deze middag werd de aanwezige jeugd uitgedaagd om een voor hen volledig nieuwe sport te proberen. Dit gebeurde onder begeleiding van de enthousiaste nationale spelers die de hele dag aanwezig waren om de sport toe te lichten en tips en tricks te delen.

De tour richt zich deze zomer op het promoten van Baseball5 op verrassende locaties in binnensteden van Nederland. De doelgroep, jongeren tot 18 jaar, maakt op unieke locaties en momenten kennis met Baseball5.

Bron foto’s: KNBSB/ Renate Jansen fotografie

Bron aftermovie: KNBSB/ Louie Jay Video Productions