W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Beklimmen Alpe d’Huez met een mooi resultaat

Zoals eerder vermeld stond op de planning dat onze collega’s Seger en William de Alpe d’Huez zouden gaan beklimmen voor het goede doel.

Afgelopen zaterdag 11 september was het zover. Seger heeft de steile beklimming te voet afgelegd en William op de fiets. En beiden zijn in goede gezondheid bovengekomen. Uiteraard zijn wij super trots op beide heren en alle andere sportievelingen die afgelopen zaterdag de Alpe d’Huez hebben getrotseerd om geld in te zamelen voor stichting Sunshine House.

Stichting Sunshine House

Deze stichting zet zich in voor het Sunshine House (weeshuis) waar kinderen terecht komen die hiv positief zijn, aids hebben of hun ouders aan aids zijn verloren om ze daar een nieuw thuis te kunnen bieden. Een zeer mooi doel waar Seger en William zich samen met heel veel andere mensen graag voor wilden inzetten.

Het resultaat mag er zijn. In totaal heeft de stichting met het event van afgelopen weekend 31500 euro opgehaald voor het weeshuis. Wij willen iedereen namens Seger en William bedanken voor zijn/haar donatie.