W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Boarding voor De Voetbalfabriek

soccercourtDe Voetbalfabriek

De Voetbalfabriek is een indoor locatie (1500 m2) in Almere waar het hart van elke voetballiefhebber sneller van gaat kloppen. De hal is o.a. voorzien van een voetgolfbaan, voetbaltennisbaan, een Teqball installatie, een pannaveld en een voetbalpooltafel. Liefhebbers van het spelletje kunnen zich hier maximaal uitleven. Voor de indoor locatie was De Voetbalfabriek alleen nog op zoek naar een boardingveld en daarvoor werd W&H Sports benaderd. Sinds enkele weken kan er gebruik worden gemaakt van de boarding in de afmetingen 18 x 10 meter.

Boarding

De boarding / soccercourt ‘Flexi’ bestaat uit sandwich elementen (dikte 24 mm met kern van polystyreen en deklaag van 1,3 mm stadurlon) met geïntegreerde doelen met toegangsdeur tot speelveld. Optioneel zijn eventueel multifunctionele palen (voor tennis, volleybal en badminton) en basketbalinstallaties. Het product is uitgevoerd met een ballenvangernet met een totale hoogte van ca. 300 cm. De afmetingen en uitvoering van het court kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze boarding / soccercourt? Wij vertellen u graag meer! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

 

Producten in dit artikel