W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Business seats voor skybox FC Twente

business seatsFC Twente

FC Twente heeft de teleurstellingen van vorig seizoen van zich af laten glijden en binnen de club is er weer volop geloof in betere tijden. Hoewel er afgelopen week van MVV werd verloren, staat de ploeg van Marino Pusic momenteel op een nette vierde plek. Het doel voor dit seizoen is kraakhelder: zo snel mogelijk terugkeren in de hoogste divisie van Nederland. Daarbij is ook een belangrijke rol weggelegd voor de trouwe supportersschare van FC Twente. Daarom heeft de club onder andere geïnvesteerd in nieuwe business seats.

Business seats

Dat er niet alleen op het veld hard gewerkt wordt, blijkt uit onze laatste samenwerking met de profclub uit Enschede. De club heeft haar skyboxen voorzien van nieuwe business seatings. De stoelen zijn geleverd in de herkenbare rode kleur en staan volledig op zichzelf waardoor de toeschouwer meer ruimte geniet tijdens het kijken van de wedstrijden. De business seats zijn vakkundig geplaatst door onze plaatsingspartner Sport Installatie Partners.

Meer weten?

Zou u meer willen weten over onze stoelen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected].

Producten in dit artikel