W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Waar wij kunnen helpen…

Het coronavirus houdt het hele land momenteel in zijn greep. Ook sportverenigingen merken de gevolgen van de pandemie. Sportparken zijn gesloten, sporthallen zijn dicht en het Nederlandse volk wordt gesommeerd zoveel mogelijk thuis te blijven. De kosten lopen ondertussen door en de angst voor de gevolgen op de lange termijn zijn aanwezig. Wat gaan de belangrijke sponsoren volgend jaar bijvoorbeeld doen? Kunnen we in september allemaal weer naar onze plaatselijke FC of zitten we nog steeds vast aan restricties?

Uiteraard zijn er belangrijke partijen met elkaar in beraad om te kijken naar oplossingen. Zo zijn de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), de overheid en de sportbonden aan het kijken naar financiële maatregelen; voor nu en voor later.

Hulp aan sportverenigingen

Ondertussen proberen clubs ook zorg te dragen voor het onderhoud van de sportaccommodatie en bereiden zich voor op het nieuwe seizoen. En dat is een werkveld waarin wij iets kunnen betekenen. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om sportverenigingen de helpende hand te bieden. In deze periode willen wij graag ons steentje bijdragen om verenigingen een hart onder de riem te steken! Wij hebben daarom een speciaal pakket met ondersteuningsmaatregelen samengesteld:

  • Extra scherpe prijsstelling op onze sponsorbordprofielen voor reclameborden;
  • Bij aanschaf van 1.000 euro aan producten (excl. 21% BTW) kunnen voetbalverenigingen gratis gebruik maken van het online trainingsprogramma SoccerPLAY;
  • Gratis speelveldbelijning of 50% korting op de automatische ballenpomp bij aanschaf van verplaatsbare doelen;
  • Gratis doelnetten bij aanschaf van hockeydoelen;
  • Eventueel en in goed overleg kunnen wij een langere betalingstermijn bij aanschaf van nieuwe materialen hanteren.

Benieuwd hoe wij jouw vereniging kunnen helpen of heb je een ander idee of vraag? Stuur dan een mail naar [email protected]

Producten in dit artikel