W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De kunststof dug-out FibreTech als échte eyecatcher

De FibreTech maakt al enige tijd deel uit van ons leveringsprogramma en wij ontvangen dan ook steeds meer vragen over de dug-out. Het ontwerp zorgt namelijk voor een uniek beeld langs de sportvelden. Om de dug-out extra onder de aandacht te brengen, hebben wij voor de komende periode een mooie actie.

Steeds meer clubs tonen interesse in de FibreTech PRO dug-out en daar zijn verschillende redenen voor te noemen. Zo noemt men het unieke en onderhoudsarme ontwerp, de mogelijkheid om de dug-out in de kleuren van de vereniging te bestellen en de robuustheid van de dug-out. Daarnaast is de dug-out zeer onderhoudsarm. De FibreTech PRO heeft een hoogte van 190 cm, een diepte van 140 cm en kan in verschillende lengteafmetingen worden geleverd. Ook bestaat de mogelijkheid om de dug-out in verschillende kleuren te bestellen, zodat deze in de kleuren van de vereniging wordt geleverd. De zittingen kunnen in standaard RAL-kleuren geleverd worden. Zowel aan de binnen- als buitenkant kunnen logo’s en sponsoruitingen worden aangebracht. Bekijk digitale folder dug-out FibreTech PRO.

De actie

Normaliter wordt de FibreTech dug-out in de kleur wit geleverd. Tegen meerprijs kan de dug-out in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. De komende twee maanden, tot en met 17 maart 2020, kan de dug-out zonder meerprijs besteld worden in de voor jou gewenste kleur. Je kunt er ook voor kiezen om de dug-out in de standaard witte kleur te bestellen, dan ontvang je 300 euro korting. 

Wil je direct een prijsindicatie ontvangen? Klik dan op deze LINK!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen  over de dug-out? Stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected] of bel naar 0252 – 683300!

Producten in dit artikel