W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Al gehoord van de landelijke Stoeltjesactie 2020

Hoewel we nog steeds midden in de Corona-perikelen zitten, zijn de sportverenigingen volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Veel sportverenigingen hebben nog steeds te maken met de financiële gevolgen die het virus met zich meebrengt. In samenwerking met Clubplan & TAS Stadionreclame hebben wij de landelijke De Stoeltjesactie 2020 gestart, om de Nederlandse sportverenigingen te ondersteunen!

De Stoeltjesactie

Met deze actie kan er door jouw supporters geld worden ingezameld voor de club. Supporters, leden en sponsoren kunnen door deze stoelenactie een tribunestoel adopteren waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan hun sportvereniging. Hierdoor wordt er een win-win situatie gecreëerd waarbij de club extra inkomsten genereert, de tribune of dug-out voorzien wordt van tribunestoelen en de tribune of dug-out een professionele upgrade krijgt! De club kan hierdoor ook op de lange termijn profiteren van de opbrengsten uit de tribunestoelen.

Van kosten naar inkomsten

Normaal gesproken zijn tribunes voornamelijk een kostenpost doordat er jaarlijks onderhoudskosten gemaakt dienen te worden. Met het toepassen van tribunestoelen kan er een (nieuwe) inkomstenbron worden aangeboord. De tribunestoelen kunnen gesponsord worden door leden en bedrijven en wanneer de sponsortermijn afloopt, kunnen deze plekken door iemand anders gesponsord worden.

Hebben jullie op dit moment een tribune die nog niet voorzien is van tribunestoelen en klinkt deze actie interessant? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op. Neem gerust een kijkje op onze website De Stoeltjesactie 2020 of meld je club aan.

Producten in dit artikel