W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De mobiele kaatswand nieuw in ons leveringsprogramma!

Wij houden ons dagelijks bezig met het hoogwaardig inrichten van sportaccommodaties, openbare ruimtes en stadions. Ook op het gebied van trainingsmaterialen hebben wij een gevarieerd aanbod. En dat aanbod is zojuist weer iets uitgebreid. Vanaf vandaag bieden wij een mobiele kaatswand aan. Licht in gewicht, handzaam door de transportwielen en multifunctioneel in gebruik!

De kaatswand geeft een trainer veel verschillende mogelijkheden gedurende zijn/haar trainingen. Daarnaast levert het een mooie bijdrage aan de technische ontwikkeling van spelers. De panelen van de wand kunnen naar eigen inzicht worden gestationeerd waardoor er allerlei verschillende trainingsvormen mogelijk zijn! Door de mobiele en verrijdbare kaatswand te combineren met andere trainingsmaterialen kunnen leuke en innovatieve trainingsvormen worden uitgezet. Zo kan men mini-doelen, pionnen en netten toepassen om trainingen nog interessanter te maken.

De mobiele kaatswand

De mobiele kaatswand is vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen. De variabel instelbare hoeken van de panelen maken het mogelijk om op verschillende manieren te trainen. De stabiele constructie met drie panelen is bestand tegen hoge belastingen. Wanneer de kaatsmuur niet in gebruik is, kan worden ingeklapt om opslagruimte te beperken. Door de transportwielen en het lichte gewicht is de kaatswand eenvoudig te verrijden. De aluminium kaatswand is weerbestendig en dus geschikt voor “indoor” en “outdoor” gebruik. De mobiele kaatswand is in twee varianten verkrijgbaar. De afmetingen van de mobiele kaatswand ‘Senior’ zijn L 375 x H 40 cm. Gewicht ca. 80 kg. De afmetingen van het type ‘Junior’ zijn L 250 x H 40 cm. Gewicht ca. 60 kg. Tegen meerprijs ook uitvoerbaar met minidoelen, ballenmand en netconstructie.

Een voordeel van de mobiele kaatsmuur is de lichte constructie en de eenvoudige bediening. Door het combineren van twee of meer kaatswand-systemen  kan het aantal oefeningen en trainingsvormen worden uitgebreid. Daarbij kunnen grotere groepen spelers tegelijkertijd worden getraind.