W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De nieuwe outdoor performance ruimte van FC DAC 1904

FC DAC 1904 is een Slowaakse voetbalclub uit de stad Dunajská Streda. Nadat ze een bezoek aan het trainingscomplex van Ajax, de Toekomst, hebben gebracht waren ze onder de indruk van onze materialen.

Voor DAC Arena hebben wij inmiddels de stadiondoelen, 12 meter dug-outs en een dug-out voor de 3e official mogen leveren. Later hebben wij een vervolgopdracht gekregen. Onze laatste bijdragen voor de DAC Academy op het jeugdcomplex  zijn: een boardingveld, de volledige inrichting van verschillende velden, gaaslockers en de inrichting van de outdoor performance ruimte.

Doel van de outdoor performance ruimte is een andere manier van trainen door topsporters, maar het complex gaat ook gebruikt worden bij de behandeling van blessures. In het professionele voetbal wordt steeds meer een beroep gedaan op de atletische vaardigheden van de speler. Het springen, het snelle wenden en keren, het handig en natuurlijk bewegen met de bal en het beheersen van je lichaam zijn belangrijke voorwaarden geworden.