W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw in het leveringsprogramma: de SPORTbox

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, onderscheidende en innovatieve producten en daarom hebben wij onlangs de SPORTbox aan ons leveringsprogramma toegevoegd. De SPORTbox is een weerbestendige en vandaalbestendige opslagruimte voor (sport)materialen op openbare en vrij toegankelijke plaatsen. Het openen van de SPORTbox kan op verschillende wijzen worden uitgevoerd, zodat het gebruik kan worden gereguleerd. Het is mogelijk om de SPORTbox te openen middels een app, RFID sleutel of met behulp van een standaard toegangsslot. De uitrusting van de SPORTbox kunnen wij standaard voorzien van fitness- en trainingsmaterialen maar deze kan ook geheel naar eigen wens worden samengesteld (toolbox).

De SPORTbox is een opslagruimte voor fitness- en trainingsmaterialen die op verschillende plekken kan worden geplaatst. Gebruikers kunnen zich registreren via een app en middels een app & move concept kunnen gebruikers de box openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. Ook is het mogelijk om de SPORTbox uit te voeren met een RFID sleutel. De SPORTbox is voorzien van in- en uitschuifbare lades en een zonnecel met oplaadmogelijkheden (via USB).

Uitvoeringen

De SPORTbox is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er de SPORTbox – original, de SPORTbox – special en een SPORTbox – toolbox. De SPORTbox – special is voorzien van een staander met LED-verlichting waardoor gebruikers ook ‘s avonds kunnen trainen. De original en de special uitvoeringen zijn uitgerust met diverse fitness- en trainingsmaterialen en de inhoud wordt met een intelligent camerasysteem beveiligd (tegen diefstal en onbevoegd gebruik). De inhoud bestaat uit: medicijnballen, een coördinatieladder, fitnessmatten, springtouwen, pionnen, fitnessbanden, ringen, battleropes, gewichtsvesten, TRX touwen en kettlebells. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met een app-&-move concept zodat gebruikers de box gemakkelijk kunnen openen, trainingen kunnen reserveren en oefeningen kunnen bekijken. De toolbox is een opslagruimte zonder materialen en de inhoud hiervan kan door de opdrachtgever zelf worden samengesteld.

Toepassingen

De SPORTbox is ideaal te gebruiken voor de openbare ruimten, parken, universiteiten, scholen, verenigingen, bedrijfsterreinen, fitness- en bootcampplekken, woonwijken, etc. Een SPORTbox is toegankelijk waardoor het sporten en bewegen zal worden bevorderd!

Producten in dit artikel