W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De zaalhockey-actie van W&H Sports

Is jouw vereniging dit jaar ook van plan om een modulaire sportvloer voor zaalhockey aan te schaffen? Om hockeyverenigingen tegemoet te komen, hebben wij een interessante actie samengesteld! Bij aanschaf van een modulaire zaalhockeyvloer bieden wij maar liefst €5.000 euro korting op de modulaire sportvloer. Daar bovenop bieden wij ook nog eens 10% korting op de inrichtingsmaterialen!

Onze modulaire sportvloer voor zaalhockey heeft een speciale, matte oppervlakteafwerking die zorgt voor een uitstekende grip en minder reflectie van de verlichting. Naast de vloer kunnen wij ook de volledige inrichting voor zaalhockey verzorgen. Zo leveren wij zaalhockeydoelen, zaalhockeybalken, transportwagens, tribunes en zitbanken.

In de maanden september 2019 en oktober 2019 hebben wij een aantrekkelijke actie want bij aanschaf van een modulaire zaalhockeyvloer bieden wij maar liefst €5.000 euro korting én 10% korting op alle materialen voor zaalhockey.

Actievoorwaarden

  • De zaalhockey actie geldt van 1 september 2019 t/m 31 oktober 2019.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt niet op reeds gedane aankopen.
  • De 10% korting is alleen geldig op zaalhockeymaterialen van W&H Sports. Kijk voor het volledige aanbod op whsports.nl/product-categorie/modulaire-sportvloeren/zaalhockey.
  • Wij behouden ons het recht om de actie eenzijdig te wijzigingen, op te schorten of te beëindigen.
  • Wijzigingen in prijs, uitvoering en beschikbaarheid voorbehouden.
  • De actie geldt enkel voor de minimale afname van één volledig zaalhockeyveld (40 x 20 meter).

Stuur een email naar [email protected] of bel naar 0252-823300 voor meer informatie!

Producten in dit artikel